31.07.2006, 21:10
Tak, trzeba pilnować i oszlifować ten Diament, bo od tego co słuchajš inne nastolatki to uszy puchnš i więdnš jedoczenie.
|
Kim Jesteśmy?
|
|
31.07.2006, 21:10
Tak, trzeba pilnować i oszlifować ten Diament, bo od tego co słuchajš inne nastolatki to uszy puchnš i więdnš jedoczenie.
31.07.2006, 21:46
Ale mi słodzicie...
Bardzo mi miło ![]() Nie przeszkadza Wam to, że oprócz Marka słucham Riedla i Gawlińskiego?? Bo jestem przyzwyczajona do negatywnych reakcji. Pozdrawiam wieczornie
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
31.07.2006, 22:03
Każdy słucha czego i kogo chce- nawet mamy
31.07.2006, 22:10
Jambore, wietna stopka
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
31.07.2006, 22:20
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jul 31 2006, 10:10 PMTo nie tylko stopka ale i marzenie do spełnienia
31.07.2006, 22:30
Ale tu landrynkowo
![]() Jestecie przesympatyczni ![]() Wszystko co Markowe jest fajne I fani i stopki ![]() Jambore - spełni się, zobaczysz ![]() A dzi na temat Marka usłyszłam okrelenie: "Dupek z przepaskš na głowie" ![]() Smutno.... Muzyka pomaga... Konwersacje z Wami tyż Idę spać, dobranoc, do jutra.
01.08.2006, 10:05
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jul 31 2006, 11:00 AMThe Shadows??? Wow... jestes pierwsza osoba w tym wieku, która znam i tego słucha... tego znakomitego zespołu.... brawa, brawa
01.08.2006, 11:30
Nie dla mnie brawa tylko dla mojego taty, dzięki któremu pokochałam te gitarki
To co ci panowie z nimi wyprawiajš.... Podobno melodyczny temat "Wonderful Land" nagrał z nimi Mark - mam to i jest to wietne
01.08.2006, 12:54
Cytat:Originally posted by Ania_M@Aug 1 2006, 10:30 AMtak też mam tš wersję z Knopflerem, jest super tak samo jak wersja Atlantis grana przez Knopflera.... a wiesz, że Hank Marvin na jednym z koncertów na Wembley gra z Markiem Going Home?
01.08.2006, 14:44
Mam Atlantis, jest nawet fajna, tylko nie wiedziałam że to Shadowsów, mam granš przez Marka.
![]() A o Marvinie nie wiedziałam
28.06.2007, 22:00
Cytat:Originally posted by dudageo@Jan 25 2006, 07:25 PMOstatnio na Forum pokazało sie kilka nowych osób. Przedstawcie się nam bliżej - o takie kilka słów o sobie.........
We are the sultans of swing...
29.06.2007, 20:23
A ja pomylałam sobie że Wam przedstawię pana, który nauczył mnie kochać muzykę Marka.
Tacie na imię Radek Lat ma trochę ponad 40, Marka słucha od 1978. Uwielbia So far away,Tunnel of love i Romeo and Juliet. Z zapałem ledzi ze mnš "Skazanego na mierć" i filmy wojenne. Grał kiedy na gitarze, prowadzi skup owoców i warzyw, a w wolnych chwilach siada ze mnš w pokoju i zachwyca się muzykš, zwykle muzykš Marka. Wozi mnie na przeróżne koncerty [Lady Pank, Dżem, Wilki], i obiecał, że jak Mark przyjedzie do Polski to jak nie pojedziemy to pójdziemy na piechotę Mamy podobne gusta, i układy między nami sš trochę kumpelskie. Po pobycie w szpitalu poznałam tatę z jeszcze lepszej strony.Tata z zapałem gra w Kulki, Pasjansa i Smash up Derby i szuka różnych rzeczy w Googlach. Słucha jeszcze Queen'u, trochę Scorpionsów, Smokie'ów i Shadowsów. Oprócz mnie ma jeszcze jednš córę [tak mówi ]Mówi że nade wszystko kocha mnie, mamę, siostrę...i Marka. I mówi, żebym Was pozdrowila
29.06.2007, 21:57
Fajnie mieć takiego Tatę - Aniu. Też Go pozdrów od nas i zapro do nas na Forum.
We are the sultans of swing...
30.06.2007, 11:47
Zapraszałam nieraz... jak widać bez skutku.
Tata nie czuje się dobrze w internetowym wiecie.
30.06.2007, 15:37
ale moze poczuje sie dobrze wsrod takich staruszkow jak czesc z nas ?
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
01.07.2007, 02:19
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 30 2007, 03:37 PMJa jeszcze nie jestem stary :o
19.09.2007, 11:29
Witam.
Na forum trafiłem jaki roczek temu i nie zaglšdałem tu specjalnie lecz teraz w zwišzku z intensyfikacjš mojego zainteresowania w okuł nowej płyty MK zaglšdam częciej celem sprawdzenie najnowszych informacji. I musze przyznać szczerze, że działacie doć prężnie, super szybkie wychwytywanie demówek utworów i wszelkich info o płycie (PS. W warszawskim Empiku Mega Stor nie ma i nie wiedzš kiedy będzie byłem wczoraj o 15.00). Dlatego postanowiłem się zarejestrować na forum i mam nadzieję jako aktywnie dołšczyć do Waszej społecznoci. A teraz w kwestii przywitania parę słówek o mnie: Nazywam się Adam, lat. 22, mieszkam stałe w Warszawie i stšd też pochodzę. Studiuje Inżynierie Produkcji na Politechnice Warszawskiej. Interesuję się wszystkim co zwišzane z technikš, muzykš, motoryzacjš (miłonik Alfa Romeo), i wieloma innymi dziedzinami - czyli praktycznie całym otaczajšcym nas wiatem Ulubieni wykonwacy: wiadomo DS i MK (pierwszy kontakt w wieku ja wiem 10-12lat, oczywicie lista przebojów trójki i Marek Niedwiecki) pozatym Pink Floyd, The Doors i generalnie cała muzyka słucham wszystkiego poczšwszy od rocka, rock& rolla skończywszy na Niemieckim HipHopie. Pozdrawiam wszystkich
19.09.2007, 18:07
witamy serdecznie - jednak udalo sie logowanie
jest tez troche u nas osob sluchajacych pink floyd na forum mam nadzieje ze i na koncercie w warszawie sie z nami spotkasz( + piwko wspolne przed i po ) jak i na corocznym zlocie w krakowie
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
19.09.2007, 18:43
Koncert obowišzkowo - już się nie mogę doczekać. Ponieważ na ostatnim koncercie MK w Polsce mnie nie było. A zawsze jak jestem w Niemczech to akurat nie trafiam na niego, choć zawsze sprawdzam przed wyjazdem czy w mojej okolicy nie będzie grał kto ciekawy.
Zlot w Krakowie jak najbardziej czemuż nie, jaki czas temu czytałem, że i sekcja Warszawska planowała jaki spotkanie... Odbyło się co takiego czy nadal jest w fazie planów? Bo że przed koncertem i po można się czego spodziewać to obowišzkowo. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|