Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecamy - :) Kazdy Cos Tam Niech Poleci
Cytat:Originally posted by Knopfler_18@Apr 18 2006, 12:34 PM
(znakomite dŸwięki wydobywane na czystej barwie ze Strata wyposażonego w przetworniki Texas special i struny 13' z obniżonym strojem = DZWON Duży uśmiech )
Nie do konca czysta barwa - przesterowana koncowka mocy we wzmaku lampowym - sorki jelsi sie czepiam ale jestem purysta Język

A ja chcialbym polecic fundament rocka, z ktorego wyszli min panowie Page i Clapton - grupe Yardbirds. Po prostu oldschoolowe, melodyjne, chwilami popisowe Oczko, granie.

Polecam tez zgasic swiatlo, otworzy okno, zapalic papieroska przy dzwiekach koncertu Simona & Garfunkela - old friends live on stage. Przy America, Homeward bound, Bridge over troubled water czy American Tune mozna sie poczuc niby Chuck N..ekhm, Huck Finn Uśmiech plynacy z biegiem Mississipi Uśmiech Ogolnie bardoz klimatyczny i poruszajacy wystep (na dodatek z goscinnym udzialem Everly Brothers).

Chyba jeszcze nikt nie polecal i nic nie bylo na ten temat (ale moge sie mylic - nie chce mi sie calego watku czytac Język ) - Panie i Panowie, esencja rock'n'rolla, podwaliny pozniejszego rocka, rewolucja w swiecie muzyki, podpora ideologii hippisowskiej - The Beatles. Polecam posluchac kilku albumow jeden za drugim, od tych najwczesniejszych chronologicznie w gore i zauwazyc ewolucje zespolu...cos pieknego.

Poza tym to polecam napic sie dobrego pifffa (np Grolscha albo Henia), niesmiertelny komiks panow Goscinny i Uderzo - Asterix i Obelix Uśmiech i chyba to wszystko Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@May 3 2006, 01:59 PM
Polecam tez zgasic swiatlo, otworzy okno, zapalic papieroska przy dzwiekach koncertu Simona & Garfunkela - old friends live on stage.
Nie no, z tym papieroskiem to przesadziłeœ. :wacko:
A jeœli piwo - to wybieram Kozela. Tubylcze jest kompletnie do niczego.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@May 3 2006, 02:59 PM
A ja chcialbym polecic fundament rocka, z ktorego wyszli min panowie Page i Clapton - grupe Yardbirds. Po prostu oldschoolowe, melodyjne, chwilami popisowe Oczko, granie.
a nie mowilam Język
tos sie indyczyl Oczko
wszystkie drogi prowadza do Claptona Duży uśmiech B)

p.s. pozdrawiam knopfleromaniakow Oczko Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Knopfler_18@Apr 18 2006, 12:34 PM
np. Little wing - uczta dla uszu... Język
Jeszcze mi sie cos przypomnialo odnosnie Little Wing - the best version ever (!!!!!Oczko tego utworu to wykonanie jimmiego z honey-bunnym Anii czyli Claptonem Oczko Jak ktos nie slyszal to moge zrzucic do mp3, naprawde CUDO.
You do what you want to
Odpowiedz
Jak co roku na wiosne i na jesieni (zawsze przyjezdzaja dwa razy w roku)-jutro 7 maja wybieram sie z moja Agusiš oraz Patykiem i jego narzeczona Moniš Uśmiech na koncert Starego Dobrego Małżeństwa do Teatru Miniatura w Gdańsku Wrzeszczu. Klimatyczna muzyka, odpowiednie miejsce i publicznoœć taka jak Fani na koncertach Marka Knopflera Uśmiech

POLECAM!!!
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Znam te imprezy, miłej zabawy Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@May 6 2006, 02:59 PM
Jak co roku na wiosne i na jesieni (zawsze przyjezdzaja dwa razy w roku)-jutro 7 maja wybieram sie z moja Agusiš oraz Patykiem i jego narzeczona Moniš Uśmiech na koncert Starego Dobrego Małżeństwa do Teatru Miniatura w Gdańsku Wrzeszczu. Klimatyczna muzyka, odpowiednie miejsce i publicznoœć taka jak Fani na koncertach Marka Knopflera Uśmiech

POLECAM!!!
Ja tez chce..... Smutny
Polecam forum ktore wspolprowadzi nasza forumowiczka Mitzi - http://stevemorsemusic.phorum.pl/ - Steve Morse i Deep Purple Uśmiech
You do what you want to
Odpowiedz
http://www.cedricgracia.com Duży uśmiech

piaty w 4X
drugi w Downhill'u

na Pucharze Swiata w Fort William Uśmiech przegosc kierownicy i pedalow Uśmiech Duży uśmiech
niesamowicie sympatyczny, zawsze usmiechniety Uśmiech , medialny- fakt, stad uwielbiany przez tlumy i od wczoraj anule Duży uśmiech B)

taki czlowiek z pasja, co to profesjonalista prawdziwym jest i bawi sie tym co robi !!!
zupelnie jak pewien Mark na scenie Uśmiech ale o tym w innym watku Oczko
Odpowiedz
nowa Coma - rewelacja - no i jeszcze jedno.. juz piekne wspomenia z ta plyta. CUDOWNE.

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...8B2892F1309E7B2
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@May 3 2006, 01:59 PM
Chyba jeszcze nikt nie polecal i nic nie bylo na ten temat (ale moge sie mylic - nie chce mi sie calego watku czytac Język ) - Panie i Panowie, esencja rock'n'rolla, podwaliny pozniejszego rocka, rewolucja w swiecie muzyki, podpora ideologii hippisowskiej - The Beatles. Polecam posluchac kilku albumow jeden za drugim, od tych najwczesniejszych chronologicznie w gore i zauwazyc ewolucje zespolu...cos pieknego.
DOKŁADNIE! Beatlesi sš najbardziej niedocenianym zespoem Wszechœwiata. Większoœć ludzi kojarzy ich tylko z "Love me do", czy czymœ podobnym. Kiedyœ o tym napisałem tutaj: http://www.2one.net/rockforum/phpbb2/vie....php?t=138
Odpowiedz
SAMBOMASTER

kolesie sš niesamowici, pełny wymiot- dla wielbicieli mocniejszego brzmienia i japonolandu, zresztš sami zobaczcie:

http://video.google.com/videosearch?q=samb...pan+festival+05
Odpowiedz
Koncert Marillion z Krakowa, z tego roku Uśmiech

http://rapidshare.de/files/24860848/Marill...Poland.zip.html
Odpowiedz
Finaly Mistrzostw Swiata w ktorych zagra..........FRANCJA! Duży uśmiech
Odpowiedz
Finał Mistrzostw Œwiata to był rok temu na Torwarze jak mistrzu grał na gitarze! Uśmiech
Odpowiedz
FRANCUSKIEMU Lille tez niczego mistrzowskiego nie brakuje Oczko Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania@Jul 5 2006, 11:30 PM
no niestety to było tylko wicemistrzostwo Język
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam+Jul 6 2006, 12:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (aaadam @ Jul 6 2006, 12:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ania@Jul 5 2006, 11:30 PM
no niestety to było tylko wicemistrzostwo Język [/b][/quote]
a aLCHEMIA i tak poza konkurencja Oczko Duży uśmiech Język
wygrywa w przedbiegach na scene Oczko Uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania+Jul 6 2006, 12:39 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania @ Jul 6 2006, 12:39 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by aaadam@Jul 6 2006, 12:32 AM
<!--QuoteBegin-ania@Jul 5 2006, 11:30 PM
[b] FRANCUSKIEMU Lille tez niczego mistrzowskiego nie brakuje Oczko Duży uśmiech
no niestety to było tylko wicemistrzostwo Język [/b]
a aLCHEMIA i tak poza konkurencja Oczko Duży uśmiech Język
wygrywa w przedbiegach na scene Oczko Uśmiech Duży uśmiech [/b][/quote]
aLCHEMY taaaaak, ale jest jeszcze "boska " Bazylea Oczko

"Broń Boże smażone, pieczyste- owszem"
Odpowiedz
Zastanawiałem się jaki koncert video jest najlepszy by Dire Straits i chyba wyglšda to tak:

-Bazylea
-Sydney'86
-Rockpalast'79
-Alchemy

"Bazylea" jest boska i to jest poza wszelkš dyskusjš!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Jul 7 2006, 07:52 PM
-Bazylea
-Sydney'86
-Rockpalast'79
-Alchemy

wbrew wszelkiemu mojemu uwielbieniu aLCHEMY Duży uśmiech
zgoda co do Bazyleii i jej boskosci Duży uśmiech

ale nie mialam zielonego pojecia, ze i Sydney '86 mozna sobie obejrzec :o Huh
a jak to sie przedstawia jesli chodzi o chronologie?
Odpowiedz