09.06.2006, 19:49
Za szec godzin pobudka a tu jeszcze jeden mecz :blink:
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
|
|
09.06.2006, 19:49
Za szec godzin pobudka a tu jeszcze jeden mecz :blink:
09.06.2006, 20:01
Cytat:Originally posted by jambore@Jun 8 2006, 07:56 PMszkoda
09.06.2006, 22:34
Już spałem i oto mi się ni:
przegrywamy z Ekwadorem, Włšczam pudło i o zgrozo to nie sen. 76 minuta- :ph34r:
09.06.2006, 22:41
Cytat:Originally posted by jambore@Jun 9 2006, 10:34 PMJa włanie wyszedłem przed momentem z sali TV w akademiku. Wolę się pouczyć. :angry: Szkoda..
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :] "Drummers have the biggest instruments... "
09.06.2006, 22:53
No to drużyna Ekwadoru zatankowała naszym samolot :o :blink: :ph34r:
Dobrze ,że jutro już zlot w Krakowie.Wreszcie będzie porzšdny nastrój
10.06.2006, 00:56
Powtórka z Korei... Zobaczycie, przegrajš z Niemcami 0:4.
11.06.2006, 23:11
pozdrowienia dla nocnych markow
![]() ja uciekam odespac... wrazen tysiace...
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
11.06.2006, 23:12
Pozdrowienia dla pioszków
![]() Miłych snów po markowej imprezie!
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :] "Drummers have the biggest instruments... "
11.06.2006, 23:13
Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 11 2006, 11:12 PMJa już się wyspałem ![]() I co dalej? Może jaki zlocik,- szkoda że do Krakowa 600 km
12.06.2006, 16:07
dzis smutno, przy dzwiekach tracy chapman... bardzo zaluje ze tym razem nie po drodze mi z jej koncertem... na pewno bedzie fantastyczny i poruszajaco wyjatkowy... poswiecilbym go pewnej osobie: http://www.kingafreespirit.pl/kingapl/inde...ntpage&Itemid=1 ktora wlasnie od nas odeszla w swoja ostatnia najdluzsza podroz... niby nie znalem dziewczyny osobiscie i widzialem ja zaledwie raz to jakos mocno mnie to dotknelo... tak juz jest, ze mam straszna slabosc do takich szalencow ludzkosci z pozytywnie powykrzywiana glowa...
for you homage kinga...
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
12.06.2006, 16:13
Wiem co czujesz Jamm mam tak samo. I ja też chciałbym być na koncercie Tracy.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
12.06.2006, 16:24
Cytat:Originally posted by jamm@Jun 12 2006, 04:07 PMJamm!! Jak oglšdałem tę stronkę, to aż mi serce cisnęło!! Jejku, czuję się tak jakbym jš znał, jak kogo z rodziny.. A przede wszystkim największe wrażenie od dawna w internecie zrobiło na mnie to: http://naszestrony.nazwa.pl/kingafreespiri...y&id=5&Itemid=7 Co pięknego!!! Dziękuję Ci Jamm, dziękuję po stokroć!! Ech, piękne to.. miłosć, wolnosc, cieszšce się dzieci, drogi do nikšd, jazda na rowerze. Prawie mi się łezka w oku zakręciła z tego wszystkiego.. Ja nie wiem jak to możliwe, ale widocznie co w tym wszystkim magicznego...
13.06.2006, 00:55
wszystkim polecam ta stronke... np.:
http://www.youtube.com/watch?v=japBKzYtf...h=knopfler wpisujemy nazwisko i wszystko mamy - mozna ogladac cala noc rozne ciekawe nagrania NIEBO!
13.06.2006, 06:43
Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 12 2006, 11:55 PMNo że też ja wczeniej na to nie wpadłem :] Okazuje się że YouTube to nie tylko głupawe filmiki
14.06.2006, 12:44
Chytry plan Janasa.
"To dla tych którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy - pseudo znawców i krytyków Janasa. Jak dla mnie jego plan jest niezwykle przebiegły i od dłuższego czasu klarowny, wystarczy zwrócić uwagę na jednš rzecz - celem na tych mistrzostwach jest nie tylko wyjcie z grupy, ale przede wszystkim pokonanie Niemców, no tylko taki wyczyn zapewni Pawłowi rozdział na kartach historii polskiego futbolu. Janas dramaturgiem jest wybitnym, to fakt. Ale to balansowanie na emocjach kibiców ma realny sens. Przegrana z Kolumbiš była pierwszym czytelnym znakiem, majšcym na celu wzbudzić przekonanie, że Polska jest zespołem słabym i zupełnie nie przygotowanym na mundial. Janas nie przewidział jednak, że improwizowany dramat z `południowcami' spowoduje takie rozelenie wród kibiców, toteż aby nieco uspokoić krytykę wygrał z o niebo lepszš od Kolumbijczyków Chorwacjš. Co ma wspólnego zachowawcza i pełna indolencji gra Polaków w Ekwadorem i tajemniczy umieszek rysujšcy się na małomównej twarzy selekcjonera? Według mnie Janas wszystko przewidział. Rachunek jest prosty: 14 czerwca w Dortmundzie Polska pokona rozlunionych Niemców przekonanych o słabej formie Polaków (nasza przegrana z słabiutkim Ekwadorem upiła naszych sšsiadów w stopniu wystarczajšcym), po czym po czterech dniach rozprawi się z majšcš nóż na gardle Kostarykš. 6 punktów które zdobędziemy nie tylko wystarczš do awansu, ale spowodujš, że na pewno będziemy przed Niemcami. Reprezentacja Klinsmana w najlepszym razie (o ile wygra z Ekwadorem) będzie miała ich również 6, ale będzie za Polakami o czym zadecyduje bilans bezporedniego spotkania. Tym sposobem Janas w doć ryzykowny sposób chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Wyjć z grupy i upokorzyć Niemców. Paweł rzadko się umiecha, nigdy się nie mieje, bowiem szanuje stare polskie przysłowie: ten się mieje kto się mieje ostatni. Paweł Janas będzie się miał 9 lipca."
14.06.2006, 14:52
Dopóki piłka w grze..
14.06.2006, 15:07
'Chytry plan Janasa.' :o
:mellow: dawno sie tak nie usmialem hie hie hie
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
14.06.2006, 23:01
Szkoda
Dzisiaj przynajmniej grali. Janas dał ciała ze spónionymi zmianami. Chyba dożyję następnych mistrzostw to napewno będzie lepiej
14.06.2006, 23:15
Sam grałem w piłke wiele lat, mielismy taka szanse ograc slabych Niemców!!! Brawo, brawo za walke ale nie dla Zurawskiego-dotknal pilke w 2 polowie? A Sobolewski?-no coz, fama o pilkarzach jest taka, ze inteligencja nie grzesza. Zachowanie Sobolewskiego w 2 polowie niesty potwierdza to... Mecz o wszystko w mistrzostwach swiata, a ten koles fauluje goscia majac juz zolta kartke fauluje kolesia na srodku boiska-zachowanie ponizej krytyki, myslenie boli!!!
jestem wsciekly :angry:
A long time ago came a man on a track...
14.06.2006, 23:18
A ja sie dziwię ze tak każdy krytykuje tylko! :angry: przeciez pokazali klasę - widzieliscie zrzedniet eminy niemcow? mysle ze wyszli chlopaki z honorem i pokazali klasę - jestem zadowolony i nie mam słowa narzekania nawet!! -_-
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Offtop - co mi w duszy zagrało | schnitzell | 0 | 7,856 |
Mniej niż 1 minutę temu Ostatni post: |
|