Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Majkel, walka walka, ale:

-3 strzaly celne w meczu...
-Żurawski poziom kreta na Żulawach
-idiotyczny faul Sobolewskiego

znowu przegralismy i bedziemy sie "rajcowac", ze bylo okej...
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 14 2006, 11:22 PM
Majkel, walka walka, ale:

-3 strzaly celne w meczu...
-Żurawski poziom kreta na Żulawach
-idiotyczny faul Sobolewskiego

znowu przegralismy i bedziemy sie "rajcowac", ze bylo okej...
Dlatego zmiany powinny byc przynajmniej w 70 minucie, tak jak zrobili to Niemcy, chociaż wcale nie musieli wygrac.
Odpowiedz
A za cztery lata znowu mundial, i znowu wszyscy będziemy wierzyć, że będzie dobrze.
Fabryki będš produkować miœki, czapeczki, wszystkie te gadżety, i flagi narodowe.
Biznes się kręci.
Tylko o to tu chodzi...
<_<
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
I tu sie z Toba zgadzam Majkel... szkoda tylko, ze Janas nie pomyslal no i ta czerwona kartka... tez brak myslenia. A tak to BRAWA CHLOPAKI Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 14 2006, 11:04 PM
I tu sie z Toba zgadzam Majkel... szkoda tylko, ze Janas nie pomyslal no i ta czerwona kartka... tez brak myslenia. A tak to BRAWA CHLOPAKI Uśmiech
Dzieki Trissi za poparcie... ale to nie zmienia faktu ze masz odemnie lanie za to ze nie było Cie na Zlocie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by majkel@Jun 14 2006, 10:18 PM
widzieliscie zrzedniet eminy niemcow?
Nie nie widzialem......bylem tam i widzialem super PUBLIKUM i slaba Polske....jak ktos
w 2 meczach nie umie strzelic bramki musi jechac z powrotem.....ALBO... Wywracanie oczami
(przyklad)
Costa Rica - Ecuador 1:0
Germany-Ecuador 6:0
Polen-CostaRica 5:0

POLSKA 2 miejsce w GRUPIE......... Język

thx
t,
http://www.tomek-collection.de
Odpowiedz
IMO faktycznie zagrali lepiej niz w pierwszym meczu...no ale nie czarujmy sie: takich cech jak szybkosc, wyszkolenie techniczne, umiejetnosc gry bez pilki (!!!Oczko nie nabywa sie w dzien ani dwa, tylko poprzez dlugie lata treningow. A nasi "gwiazdorzy" to trenuja, faktycznie, tylko ze na pewno nie tak jak trenowac powinni. Bo po co, skoro i tak dostana kupe kasy a media wyniosa ich do statusu prawie ze bogow za to ze wymeczyli awans do MŒ. Brak odpowiedzialnosci za wlasne bledy i zero konsekwencji - to boli. Nawet jak ewidentnie widac ze graja fatalnie, to i tak wina za przegrana obarczy sie sedizego/warunki pogodowe/ekwipunek/rzucona szmatke z publicznosci etc. Ja juz nie uwierze w polska pilke. :/
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Dzisiaj z chłodnš głowš przeanalizowałem wczorajszy mecz:

-brawo za walkę, ale ludzie do cholery oni majš grać tak w każdym meczu: towarzyskim, eliminacyjnym czy na turnieju, łachy nie robiš, w koncu biorš za to kosmiczne pienišdze o których zwykły œmiertelnik może pomażyć

-rozbawił mnie Janas na konferencji prasowej: "Zewlakow zgłaszał zmiane od 20 minut (zszedł w 80 minucie) czyli goœciu na poziomie mistrzostw œwiata ma wydolnoœc na 60 minut!!! Ale przecież on ciężko pracuje: rano trzeba wstać, œniadanie i do samochodu, żeby zdšżyć na trening 2 godzinny, potem lunch i może trening, a może tylko odnowa biologiczna: sauna, basen, masaż itd a potem do domu. I tak przez cały tydzień, aż do meczu, czasem mecz 2 razy w tygodniu czyli musi na maksa dać z siebie 180 minut w tygodniu, normalnie współczucie, masakrycznie ciężka praca...

-casus Sobolewskiego, czyli jak sfaulować przeciwnika na œrodku boiska w niegroznej sytuacji i osłabić zespół w najważniejszym meczu na ostatnie 15 minut. Brawo za inteligencje i myœlenie na boisku!

-casus Żurawskiego: dwa mecze i dwa razy najsłabszy na boisku. Ale gdyby był serduchem z reprezentacjš i zależało mu na reprezentacji oraz był takim wielkim profesjonalistš, to powienien podejœć w przerwie do Janas i powiedzieć: Panie trenerze, zle sie czuje, jestem słaby, niech ktoœ inny powalczy. Bo Żurawski grał słabo i nawet nie walczył i to mnie boli bardzo.

to tyle na razie
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by tom1234+Jun 15 2006, 08:51 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tom1234 @ Jun 15 2006, 08:51 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-majkel@Jun 14 2006, 10:18 PM
widzieliscie zrzedniet eminy niemcow?
Nie nie widzialem......bylem tam i widzialem super PUBLIKUM i slaba Polske....jak ktos
w 2 meczach nie umie strzelic bramki musi jechac z powrotem.....ALBO... Wywracanie oczami
(przyklad)
Costa Rica - Ecuador 1:0
Germany-Ecuador 6:0
Polen-CostaRica 5:0

POLSKA 2 miejsce w GRUPIE......... Język

thx
t,
http://www.tomek-collection.de [/b][/quote]
Tomek, a Ty jesteœ Polakiem czy Niemcem? Oczko

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 15 2006, 08:26 PM
Dzisiaj z chłodnš głowš przeanalizowałem wczorajszy mecz:

-brawo za walkę, ale ludzie do cholery oni majš grać tak w każdym meczu: towarzyskim, eliminacyjnym czy na turnieju, łachy nie robiš, w koncu biorš za to kosmiczne pienišdze o których zwykły œmiertelnik może pomażyć

-rozbawił mnie Janas na konferencji prasowej: "Zewlakow zgłaszał zmiane od 20 minut (zszedł w 80 minucie) czyli goœciu na poziomie mistrzostw œwiata ma wydolnoœc na 60 minut!!! Ale przecież on ciężko pracuje: rano trzeba wstać, œniadanie i do samochodu, żeby zdšżyć na trening 2 godzinny, potem lunch i może trening, a może tylko odnowa biologiczna: sauna, basen, masaż itd a potem do domu. I tak przez cały tydzień, aż do meczu, czasem mecz 2 razy w tygodniu czyli musi na maksa dać z siebie 180 minut w tygodniu, normalnie współczucie, masakrycznie ciężka praca...

-casus Sobolewskiego, czyli jak sfaulować przeciwnika na œrodku boiska w niegroznej sytuacji i osłabić zespół w najważniejszym meczu na ostatnie 15 minut. Brawo za inteligencje i myœlenie na boisku!

-casus Żurawskiego: dwa mecze i dwa razy najsłabszy na boisku. Ale gdyby był serduchem z reprezentacjš i zależało mu na reprezentacji oraz był takim wielkim profesjonalistš, to powienien podejœć w przerwie do Janas i powiedzieć: Panie trenerze, zle sie czuje, jestem słaby, niech ktoœ inny powalczy. Bo Żurawski grał słabo i nawet nie walczył i to mnie boli bardzo.

to tyle na razie
pablo cieszę się się że na chłodno 9 z lodem analizowałeœ mecz),

gra się z ławki a nie z boiska?
u mnie znowu ? mała imprez i trochę muzyki Marka tak ,że zapombniałem w jakim œwiecie żyjemy.

Tak delikatnie podpowiem kto ma wolne pomiędzy 9-14 lipca to proszęo kontakt tel. lub prv.
Odpowiedz
Oglšdałem mecz na wielkim ekranie w niemieckiej knajpie w Scarborough, razem z polskimi i niemieckimi kibicami. Atmosfera była wspaniała, ale nie ma się co dziwić - choć na sali byli Polacy i Niemcy, to przecież i tak każdy z nich jest Kanadyjczykiem. Uśmiech
Mówcie sobie co chcecie - ja obstawiałem 4:0 dla Niemców. Dlatego mecz mnie zaskoczył. Powiem więcej - byłem tak rozemocjonowany, że tradycyjny Wurst pochłonšłem w 3 sekundy. Nie pamiętam nawet, żebym go gryzł. Duży uśmiech
Po meczu przypomniałem sobie, że jestem w pracy. Wyjšłem mikrofon i zaatakowałem Niemców. Byli szczerze zdziwieni, że facet z polskiego radia pyta ich po niemiecku w kraju anglojęzycznym! Uśmiech
Odpowiedz
A ja sobie zapuœciłem wieczorem "Feel Like Going Home" Notting Hillbillies - Having a good time.. z 15 maja 90 r.

Co za utwór!!!
Poproszę go na swój œlub.

Zaproszę grajków od Marka i co mi tam Uśmiech

Będzie pieknie

Duży uśmiech

Odpowiedz
Howard moze lepiej Praire Weeding? Wtedy to sam Mark Ci zagra Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jun 15 2006, 11:52 PM

Po meczu przypomniałem sobie, że jestem w pracy. Wyjšłem mikrofon i zaatakowałem Niemców. Byli szczerze zdziwieni, że facet z polskiego radia pyta ich po niemiecku w kraju anglojęzycznym! Uśmiech
heh, poczuli się zdezorientowani i zaskoczeni ... już sobie wyobrażam jak to musiało wyglšdać, Olaph Język

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jun 15 2006, 10:52 PM
Oglšdałem mecz na wielkim ekranie w niemieckiej knajpie w Scarborough
To Scarborough o ktorym spiewali Simon i Garf????
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by majkel@Jun 16 2006, 09:43 AM
Howard moze lepiej Praire Weeding? Wtedy to sam Mark Ci zagra Uśmiech
Byłbym wniebowzięty...

Uśmiech Dzięki za podpowiedŸ.. Język

...
Już piszę maila do Guya Duży uśmiech: Duży uśmiech

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET+Jun 16 2006, 10:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BET @ Jun 16 2006, 10:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-olaph72@Jun 15 2006, 10:52 PM
Oglšdałem mecz na wielkim ekranie w niemieckiej knajpie w Scarborough
To Scarborough o ktorym spiewali Simon i Garf???? [/b][/quote]
Nie, tamto jest w Anglii. Tutejsze Scarborough to częœć metropolii torontońskiej. W Ontario (i chyba w innych prowincjach też) jest mnóstwo miast, ulic, rzek i innych obiektów, które noszš nazwy angielskie. Nie mam na myœli "anglojęzyczne", tylko właœnie "angielskie". Jest Londyn, Windsor, Trafalgar, Whitby, itd. Nie mówišc np. o Queen Elizabeth Way. Uśmiech
Odpowiedz
Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie....
Co się dzieje z naszym Dziadkiem. Od czasu koncertu w Hamburgu nic się nie odzywa.
Dziadku(Marku) - jestesmy zaniepokojeni.Puk,puk jestes tam
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 23 2006, 12:46 AM
Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie....
Co się dzieje z naszym Dziadkiem. Od czasu koncertu w Hamburgu nic się nie odzywa.
Dziadku(Marku) - jestesmy zaniepokojeni.Puk,puk jestes tam
odzywa się odzywa i to jak Język
Odpowiedz
Rzeczywiœcie, ale winny wszystkiemu jest Jambore... Otrzymałem od niego kilka DVD (na tym forum nie muszę dodawać, że nie sš to bynajmniej filmy...) i nie wypuszczam teraz goœci wczeœniej do domu, niż nie zaliczš conajmniej jednego koncertu... Wydaje mi się, że niektórzy inaczej wyobrażali sobie taki występ, i ciekawie patrzy się, jak zaczyna ich gra Marka, jego specyficzna dynamika koncertu powoli wcišgać. Tak więc na następny koncert (W-wa? Praga? Berlin?) na pewno przyjedzie z nami więcej fanów!
Poza tym czytam tu relacje z ostatniej trasy koncertowej, zlotu, i krew mnie zalewa, że
szykujš się kolejne imprezki, a ja nie mogę na nich być!
Odpowiedz