Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecamy - :) Kazdy Cos Tam Niech Poleci
Chyba tak:

-Rockpalast'79
-Alchemy
-Sydney'86
-Bazylea

i chyba nie było trudno jeœli o tę chronologię chodziło. Uśmiech Druga i czwarta pozycja to rok 83 i 92.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
ja bym jeszcze Mandele'88 dopisal bo to taki pół koncert, ale niezły był
Odpowiedz
To jeœli tak to ja dorzucam występ DS na Live Aid z 13 lipca 1985 roku Oczko Mieli tylko 20 min. ale pokazali klasę w pełnym tego słowa znaczeniu. Money For Nothing,ze Stingiem (jak dla mnie wtedy œredni pomysł) i boskie wykonanie Sułtanów.I tak można by jeszcze wymieniać i wymieniać. Ja ostatnio "wałkuje" trochę niedocenionš i mam takie wrażenie pomijanš płytę koncertowš Live At The BBC.Materiał z pierwszej płyty i w końcu na oficjalnej płycie mogliœmy posluchac What's The Matter Baby plus niesamowite wykonanie Tunnel Of Love.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 8 2006, 02:37 PM
Ja ostatnio "wałkuje" trochę niedocenionš i mam takie wrażenie pomijanš płytę koncertowš Live At The BBC.
Jeœli niedocenionš, to na pewno nie przeze mnie! [herezja]Słucham jej częœciej niż Alchemy[/herezja] Uśmiech
Odpowiedz
Mam tak samo. Oczko Ale zaraz to jak w końcu? Bo piszesz, że herezja :wacko: Duży uśmiech
Odpowiedz
jeœli chodzi o Live Aid to zaprotestuje, bo jeœli chodzi o stronę muzycznš to rewelacja, ale wizualnie to wyglšd i zachowanie drugiego gitarzysty to obciach totalny!!!!
Odpowiedz
Adamie ale co masz konkretnie na myœli, że Jack Sonni œwiata poza sobš nie widział?
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 8 2006, 03:12 PM
Mam tak samo. Oczko Ale zaraz to jak w końcu? Bo piszesz, że herezja :wacko: Duży uśmiech
Herezja, boć to się nie godzi przedkładać jakiegokolwiek innego koncertu nad Alchemię Oczko Jestem grzesznikiem i o tym wiem Oczko
Odpowiedz
Eee tam żebysmy tylko takie grzeszki mieli Język
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 8 2006, 05:26 PM
Eee tam żebysmy tylko takie grzeszki mieli Język
hi hi hi Duży uśmiech

A swojš drogš to bardzo żałuję, że What's the matter tak przepadł w odmętach czasu.
Odpowiedz
Zgadza się. Oczko Bardzo lubię ten kawałek. Chyba tylko w sferze marzeń istnieje płyta pt. Sultans Of Swing: B-sides and Rarities, Live- 1978-2006 Oczko
Odpowiedz
Adam --> Dlaczego obciach? Rock`n`roll po prostu, a nie zaden obciach...
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
no jak nie obciach, wyobraŸ sobie, że to byłeœ Ty a teraz Twoje dzieci to widzš Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 8 2006, 05:40 PM
Zgadza się. Oczko Bardzo lubię ten kawałek. Chyba tylko w sferze marzeń istnieje płyta pt. [b]Sultans Of Swing: B-sides and Rarities, Live- 1978-2006 Oczko [/b]
To może zestawimy takš płytę. Pierwsze dwa utwory to mogły by być:
1. Eastbound Train (b-strona singla Sultans Of Swing)
2. Me And My Friends (live Leeds 1978)
3. Real Girl (live Leeds 1978)

poczštek jest, co proponujecie dalej, tylko przypominam o ograniczeniu czasowym, czyli 80 min albo 2 razy 80 min, no i o jakoœci (wydaje mi się że mogš być tylko utwory sounboard, audience - odpadajš)
Odpowiedz
Kiedyœ już powstała taka płyta. Tzn. taki wštek. Uśmiech Nazywał się bisajdy, ale chyba już go nie ma. Materiału jest spokojnie na album dwupłytowy. Oczywiœcie DS/MK.
Odpowiedz
bisajdy nie działajš, więc trzeba jeszcze raz to zrobić, ale tym razem do końca (czyli do wydania płyty!!!!Oczko
Odpowiedz
Polecam muzyka, ktorego dopierop odkrywam, ale juz zdazyl wstrzasnac mna, poniekad. Cudowny piesniarz, bluesman, autor pieknych protest songow - Neil Young.
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Zwłaszcza ostatniš płytę. Mocna rzecz.
Odpowiedz
neil potega jest i bastaUśmiech klimaciarz fantastyczny, co tu gadac... ikona legenda bez zadnej przesady...

kto by chcial posluchac niechaj slucha...
http://deep-purple.pl/bootlegi/miesiaca/
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
http://teledyski.onet.pl/10174,1232218,teledyski.html
hehehehe polecam zwlaszcza michalowi Szczęśliwy
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz