Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Czy istnieje Drogi Robsonie może jakiœ zapis tego spotkania?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Istnieje drogi Anromie - problem jest wyłšcznie z udostępnieniem bo nasze FTP nie działa...

Chyba że masz jakiœ inny pomysł gdzie to można wrzucić...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Aug 2 2006, 10:37 PM
Co mi w duszy gra? Spotkanie z Ewelinš i Kubš. I oczywiœcie Mark- taki czterogodzinny!!! Uśmiech
Drogi Robsonie! Uśmiech
Zapewniam Cię, że w naszych duszach i sercach podobne drżenia. I wcišż trudno znaleŸć właœciwe słowa... Niezwykła Atmosfera panujšca w studio sprawiła, że już po jakimœ kwadransie przestaliœmy dostrzegać stojšce przed Nami mikrofony i dzielšcš nas szybę - tylko My, Czerwona Gitara i Markowe DŸwięki wypełniajšce przestrzeń. I rozmowa do bladego œwitu... Zaiste Magiczne Chwile. Żadnym ze sposobów nie można było się rozstać i pewnie dlatego wcišż tam jesteœmy... Wywracanie oczami
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jamm@Aug 2 2006, 01:14 PM
to jak juz o kobietach mowa to moze trissi wrzucisz gdzies tracy chapman z niedawnego warszawskiego koncertu co? no chyba ze jednak nikt nie nagral... posluchalo by sie bardzo...
kolega w londynie, jesli nagrywal, jak wroci zapytam i wrzuce
Odpowiedz
A ja sie chcialem podzielic z wami swoja radoscia - dostalem sie na dzienne studia, filologia angielska, na lodzki, UAM i UW. Oczywiscie wybieram UW Uśmiech JUPI!!! Call me student Oczko
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Serdeczne gratulacje Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@Aug 3 2006, 02:24 PM
Call me student Oczko
Uśmiech no probs Oczko
cmoka w boka swiezo upieczony studencie- gratulacje! Uśmiech

p.s.
a za rok ... Oczko Duży uśmiech B)
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Aug 3 2006, 08:49 AM
Istnieje drogi Anromie - problem jest wyłšcznie z udostępnieniem bo nasze FTP nie działa...

Chyba że masz jakiœ inny pomysł gdzie to można wrzucić...

anrom napisano Aug 3 2006, 08:23 AM
Czy istnieje Drogi Robsonie może jakiœ zapis tego spotkania?

Panowie - troszeczkę cierpliwoœci. Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@Aug 3 2006, 01:24 PM
A ja sie chcialem podzielic z wami swoja radoscia - dostalem sie na dzienne studia, filologia angielska, na lodzki, UAM i UW. Oczywiscie wybieram UW Uśmiech JUPI!!! Call me student Oczko
Gratulację również od mojej córki - BET - ona marzy o takich studiach.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Mieszkam w małym miasteczku. Mieszkam na małej,króciutkiej i do tego jeszcze œlepej uliczce. Jeœli czasem zdarza się ,że ktoœ przejeżdzš niš samochodem - to tylko może być moja żona lub ktoryœ z sasiadów.
Dziœ jednak na uliczkę wpadł czarny combi Merol klasy E, a zgłoœników wydobywała się ONE WORLD.
...pomyslałem, czy ta muzyka w tym aucie jest dziełem przypadku, czy może Mark wyslał po mnie auto do Londynu?

Tym razem inna niespodzianka - tak samo miła. To nasz niestrudzony, i zawsze pełen pomysłów Jambore zawital w me progi.
Skutek osišgnšł - One world przesłuchałem do wieczora jeszcze z dziesięć razy.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Aug 3 2006, 10:49 PM
Dziœ jednak na uliczkę wpadł czarny combi Merol klasy E, a zgłoœników wydobywała się ONE WORLD.
One World. Bodaj najsłabsza piosenka z BiA, a mogłaby być żelaznym punktem niejednej płyty. To daje trochę do myœlenia o geniuszu jej autora, czyż nie? Oczko

Heh, słucham sobie Last.FM, włšczyłem radio "similar to Dire Straits" i miałem już dwa razy Stinga (pasi jak najbardziej), ale Marka ani widu (przeboleję, boć to radio), ani słychu... :]

P.S. YES! Tylko to napisałem, a pojawiło się Love Over Gold z Alchemii! Duży uśmiech Przepraszam na chwilę, idę odbyć orgazm :]

P.P.S. Juz po. Cudownie! Duży uśmiech Skończyły się kawałki w tej stacji, więc wyszukałem "similar to Mark Knopfler". No i słucham Creeping Deatch Metalliki Duży uśmiech Ale nie narzekam! Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 22 2006, 09:58 PM

Na urlopie przeorałem płytę BiA. Jakoœ tak zawsze twierdziłem, iż jest to najbardziej komercyjna płyta DS i traktowałem jš z małym dystansem. Kogo by nie zapytać(z niezagarzałych fanów) to wszyscy od razu BiA.
Dla mnie Barciu na dzisiejszym etapie One World jest stałym w uczuciach utworem. Wiesz o co chodzi. Gdy przesłuchasz pierwszy raz płytę jeden utwór podoba Ci się najbardziej. Gdy przesłuchasz kilka razy okazuję się ,że jest najsłabszy, a potem zaœ na odwrót .......
I to jest magia muzyki Marka.
Odpowiedz
Moja siostra pojechała dziœ rano ze swoim chłopakiem nad morze z Warszawy... a na trasie Warszawa-Gdańsk był dzisiaj wypadek, w którym zginęły dwie osoby...a moja siostra nie odbiera telefonu....W duszy gra mi tysišce myœli....może zupełnie niepotrzebnych.... a z drugiego pokoju mnie dochodzi "Twisting by the pool"...tata słucha....
We'll make it to

Odpowiedz
Anius przesylam usciska, badz dzielna! wylaczony telefon to pewnikiem nic innego jak sielska atmosfera wakacji- caly swiat zostal na dni kilka za nimi Oczko Uśmiech to mowie ja anczysko raczysko Oczko Duży uśmiech pokazalo sie dzis slonce B) a ja niczym male dziecie w te pedy pojechalam na plaze... no i przysnelo mi sie na kilka godzin Huh :o
telefon oczywiscie wylaczony jak na wolne kilka godzin przystalo Oczko Uśmiech
nio- glowa do gory wysoko ponad chmury!!!
Odpowiedz
Słońce, no właœnie... Nie dałoby się wyłšczyć tej żarówki na parę dni...? :wacko:
Odpowiedz
u mnie ono na wage zlota stad ta oblakancza radosc na jego widok Uśmiech
Odpowiedz
A u mnie leje od wczoraj non stop, chcecie chłodu to przyjeżdżajcie. Język

A co do siostry to... to nie ona całe szczęœcie. Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Szkoda ze Kosciol zaczyna miec coraz mniej wspolnego ze Slowem ktore glosi Smutny
You do what you want to
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@Aug 9 2006, 06:53 PM
Szkoda ze Kosciol zaczyna miec coraz mniej wspolnego ze Slowem ktore glosi Smutny
Nie byłbym takim pesymistš. Po prostu przypadki księży pazernych, nieuczciwych itp. sš nagłaœniane, a prawdziwi duszpasterze robiš swoje po cichu. Rzadko kiedy ich poczynania majš medialny potencjał, a ponadto sš to zazwyczaj osoby skromne. Nie skreœlałbym zatem całego Koœcioła, choć uważam, że wymaga on reform i oczyszczenia własnych szeregów.
Odpowiedz
Tak, ale skoro coraz wiecej takich "przypadkow" to znaczy, ze problem istnieje, ze tendencje spadkowe sa, i to coraz silniejsze. A to nie sprzyja utrzymaniu chrzescijanskiego ducha w Polakach. :blink:
You do what you want to
Odpowiedz