24.07.2006, 23:43
Podłóż mu bombę - Jambi.
We are the sultans of swing...
|
Wakacje,wakacje
|
|
25.07.2006, 00:40
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 11:43 PMcos ty taki wybuchowy Andrzej :ph34r: ??
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
25.07.2006, 00:46
Cytat:Originally posted by jamm@Jul 24 2006, 02:52 PMa ze szczytu bialej gory markowe widoki ?? mocno wieje ?? ciezkie podejscie ??
25.07.2006, 08:09
Niezłe opowiastki Jambore
Duch w narodzie nie ginie - wystarczy dobra muzyka i nóżki same chodzš na parkiecie ![]() Tak Trzymać
25.07.2006, 18:50
I o to chodzi Jambore!
Mam podobne wspomnienia co do szaf grajacych. A tak mi się skojarzyło jak piszesz o tym co tak bębni w kółko to trzeba wiedzieć, że w niektórych dyskotekach grajš jeden utwór przez całš noc i to samo dotyczy stacji radiowych powszechnie nam znanych. Gdzie te czasy kiedy DJ był np. Tomek Beksiński który tlumaczył Brothers In Arms ludzie zapalali zapalniczki i tanczyli na parkiecie. Gdzie ci ludzie? Sie rozmarzyłem...ps. swojš drogš kiedy po raz pierwszy zobaczyłem okładkę Shangri-La pomylałem włanie o szafie grajacej.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
30.07.2006, 19:28
Jak to, Robsonie, 'gdzie ci ludzie'? Tu i tam - wszędzie dokoła nas!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
02.08.2006, 22:15
Jutro wracam na mojš rodzinnš wie. I juz Wam posyłam najlepsze pozdrowienia. Pomylnych wiatrów wszystkim.
08.08.2006, 16:07
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMAndrzejku, skarbie nasz forumowy, fotki juz mam... tylko jak je zamiescic dla zainteresowanych zupelnie nie wiem... moze pomozesz? chyba ze tylko Ty chcesz popatrzec z gory na swiat to odezwij sie i przeslie ci na priva...a swoja droga na sniezce, jak bylem jeszcze calkiem mlody i narwany przezylem najwieksza lekcje gorska w swoim dlugim juz dosc zyciu... ale wtedy ze 2 metry sniegu lezalo i 'szlo' sie non stop zanurzonym po pas ale to juz na inna opowiesc jest...w piatek operacja karpaty wschodnie... '...Pięknych dziewczšt jest niemało, Lecz najwięcej w Ukrainie ........ Żal, żal za dziewczynš, Za zielonš Ukrainš...' refren juz znacie
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
08.08.2006, 17:04
Pozdrowienia z mojej ulubionej miejscowosci na Wyżynie Lubelskiej-Chodla. Rodzinne miejsce moich kochanych dziadków. Wracam w sobote przed południem, żeby uczestniczyć w wielkim wydarzeniu Zlocie Fanów w Sopocie!!!
A long time ago came a man on a track...
11.08.2006, 11:25
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMa ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciem ![]() zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu... chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura... do zobaczenia zatem dzieci
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
11.08.2006, 18:08
Cytat:Originally posted by jamm+Aug 11 2006, 11:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jamm @ Aug 11 2006, 11:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMa ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciem ![]() zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu... chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura... do zobaczenia zatem dzieci [/b][/quote]Jak wlazłem na Kasprowy a potem na Giewont -mylałem że to wysoko, ale Jacek wdrapał się troszeczkę wyżej.Brawo
11.08.2006, 20:26
moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli
a kasporowy wcale nie taki niski wszystko zalezy od punktu...siedzenia zdjecia...niach niach niach...jak muzyka ^_^ :wub:
12.08.2006, 02:49
Cytat:Originally posted by ania@Aug 11 2006, 08:26 PMCEPROSTRADA DO MORSKIEGO- dobre, a nawet bardzo dobre- szkoda,że takiej nie ma z Wybrzeża
12.08.2006, 15:41
Ceprostrada
Ale Górale na niej powożš.
19.08.2006, 15:37
Otrzymałem wakacyjne pozdrowienia od Tomka Dudageo a jako, że sš dla Nas wszystkich cytuję: "pozdrawiam całš Brać Knopflerowš z serca Beskidu lšskiego! Tutaj żyje cisza..." Poszło.
22.08.2006, 20:20
Muszę się pochwalic, że w trakcie moich przejażdżek trafiłem do Hunfeld.
Pewnie zastanawiacie się WHAT IT IS? Między innymi - według zaufanych ródeł - największa ksišżka wiata Ale nie to najważniejsze. Przyjęli mnie i moich towarzyszy podróży, u siebie Marek i Sonia- "nasz" forumowy Dziadek z Najbiższymi. Co tu pisac? Brac Knopflerowa to Wielka Rodzina. Przkazuję pozdrowienia od Dziadka, wszystkim z tej strony Odry- podobno jestem bliżej Marek - dzięki wielkie za zaproszenie i przyjęcie. PS.Mamy jeden temat do wyjanienia- taki mały, niebieski. "My tam jeszcze wrócimy"
22.08.2006, 22:34
Oj Waldek - ty to natrzaskasz kilometrów w te wakacje...
A podziękowałe Dziadkowi za "PG Tips" odemnie ??
23.08.2006, 00:28
Pozdrówka z Pragi
26.08.2006, 16:15
mnie ostatnio wygnalo
na dni kilka do wioski Shakespeare'a - Stratford upon Avon turystow tam niestety tysiace <_< no i nijak w tym tlumie nie idzie znalezc Romea :ph34r: :blink: pozdrawiam serdecznie Julka Anulka
26.08.2006, 21:15
co prawda po czasie, ale przywoże Wam łyk górskiego powietrza, ale nie takiego wysokogórskiego, lecz zwykłego, beskidzkiego... wróciłem po trzech tygodniach wojaży po południowej Polsce i muszę powiedzieć, że wrażeń, także knopflerowych miałem mnóstwo... ale to na osobne opowieci
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|