Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
wszystkiego dobrego dla forumowców knopflerowców w 2007 roku!!
buziaki i uœciski !! no a przede wszystkim zdrówka na caluœki okršgluœki!!
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania@Jan 3 2007, 12:06 PM
wszystkiego dobrego dla forumowców knopflerowców w 2007 roku!!
buziaki i uœciski !! no a przede wszystkim zdrówka na caluœki okršgluœki!!
Dobijam się do życzeń.
Odpowiedz
Może ktoœ wie co to?
http://www.youtube.com/watch?v=ve-EMAQ5Cmw

I jeszcze to- fajna gitarka, jak zawsze Uśmiech
http://www.youtube.com/watch?v=Oz4cfxz72UI
Odpowiedz
1. "Do America" z STP
2. "The Other Side Of The Moon" z filmu "Robbie The Reindeer" (œpiewajš Jane Horrocks i Mikey Graham)
Uśmiech
Odpowiedz
Z cyklu opowiastki Andrzeja.......

Od kilku dni moja 16-letnia Justyna(córka, żeby ktoœ nie pomyœlał dziewczyna) slucha bez przerwy Pink Floyd. Ma w klasie niesamowicie zagorzałego fana tej ekipy. Gdy zapytała Go czy zna zespół Dire Straits odpowiedział : tak to pierwsza ekipa Knopflera. Ale nie tylko tym zaskoczyl mnie ten chłopak.
Moja Justyna opowiedziała mu, że jej ojciec(to ja) ma swój udział w koncertach Gilmoura w Polsce. Jego ciężarowki wiozły rusztowania pod oœwietlenie na koncert(pisałem Wam o tym). Na tš wieœć chłopak osiniał z radoœci i rzekł:
Poproœ Twojego starego(to znowu ja) żeby mnie przewiózł tš ciężarówkš.

......hm i co Wy na to?
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Doœć oryginalny sposób na podryw B)
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Chyba jest rzeczywiœcie fanem przez duże F Duży uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
uuu la la Duży uśmiech

p.s.
ale ktos tu chyba ostatnio Marka z kosmosu namierzal Oczko Język
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
http://www.maxi-media.pl/bazar/PICT0005.JPG
Tš relacjš chcialbym Wam wszystkim przekazać tragedię jaka wydarzyła się w moim mieœcie.Spłonšl bazar miejski ,który zatrudniał ok 3 tys osób. Spłonęło 1400 stanowisk handlowych. Dla ludzi, których było to jedyne żródło utrzymania jest to swoista tragedia. Ludzie stracili dobytek,pracę i nadzieję. Klientami tego bazaru byli sšsiadujšcy z nami Frankfurtczycy. W akcji gaszenia uczestniczyło 37 jednostek Straży Pożarnej z czego 17 z Niemiec. Niestety w hydrantach zabrakło wody. Straty szacowane sš na ok 50 mln złoty.
Mysle ,że również i Wy zasolidaryzujecie sie z mieszkańcami Słubic w tym wielkim nieszczęœciu jakie ich spotkało.
Odpowiedz
To rzeczywiœcie smutne, Andrzej.
Może teraz powstanie tam coœ nowoczeœniejszego?
Ps.
Przesłanie zamieszczonego zdjęcia (strażak z papierosem wœród zgliszcz) jest trochę przewrotne...
Odpowiedz
Mam nadzieję Andrzeju, że ognisty podmuch Tobie i Twojej rodzinie nie wyrzšdził żadnych szkód. Gdy usłyszałem tę wiadomoœć to pierwsza myœl - Andrzej, ale zaraz druga - działa w innej branży. Więc pewnie wszystko OK.
Niektórzy z poszkodowanych handlowców sš optymistami i wierzš, że zaraz rozpocznie się odbudowa. Podobna sytuacja była kilka lat temu w Krakowie, gdy spłonš dom handlowy Gigant. Oczywiœcie nie było tam tylu stoisk co w Słubicach, ale i tak wielu ludzi straciło wszystko. I co? Obiecywali, że wcišgu roku odbudujš, ale jak do tej pory nic się tam nie dzieje. A to już dobrych kilka lat minęło. Może w Słubicach będzie lepiej. Czego wszystkim życzę.
Odpowiedz
Witam

Przeczytalem prdze chwila na onecie, ze zmarl Michael Brecker Smutny . Czy to nie on uswietnil sa partia saksofonu Your Latest Trick na BiA czy legendarne Going Home?
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
To niestety prawda Pablo...

Michael Brecker zmarł na białaczkę wczoraj majšc 57 lat..

['] ['] [']

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Witam po dluzszej przerwie, chcialam sie podzielic z Wami wielka tragedia z mojego miasta....
We wtorek policjant z mojego miasta potršcił samochodem dwoje nastolatków,
17-letniš parę narzeczonych, Magdę i Roberta. Magda była siostrš mojej koleżanki z równoległej klasy. Magda zmarla na miejscu, Robert wczoraj rano w szpitalu, a policjant popełnił samobójstwo. Cały Radzyń jest wstrzšœnięty, nasza szkoła też. Wiszš w niej klepsydry i Madzi i Roberta, pomimo, że oni oboje byli absolwentami "jedynki". Dziœ sami z siebie, bez nakazu dyrekcji, przyszliœmy na czarno i ustanowiliœmy delegacje na pogrzeby Magdy i Roberta, ale składów delegacji jeszcze nie. Szkoła ich opłakuje, jest wielka cisza na przerwach i na lekcjach, wszyscy chodzimy do Moniczki która jest w okropnym stanie i możemy jedynie jš przytulić. To jest dla nas okropne, Madzi siostra jest jednš z najbardziej
lubianych dziewczyn w szkole, bo jest naprawdę œwietnš osobš i wszyscy przeżywamy to indywidualnie i razem z niš. Tojest tym bardziej okropne, że
oni byli młodzi, zakochani, i sympatyczni, i mieli mnóstwo planów na przyszłoœć,a przez człowieka, który nie powinien sišœć za kierownicš, stracili już wszystko.
Na siostre Madzi żal patrzeć, samo myœlenie o Robercie i Magdzie doprowadza
wszystkich do łez.
To jest po prostu tak przykre, że nawet ja odczuwam tę tragedię bardzo
mocno, mimo, że Magdy i Roberta praktycznie nie znałam. Strach wychodzić
teraz z domu....
Nic, tylko plakac....
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...obojstwo,859629
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Ostatnio mi przygrywa hymn Euroligi

http://www.euroleague.net/devotion/i/2804/...devotion-anthem
Odpowiedz
Aniu_M, nie jestem w stanie napisać nic sensownego w odpowiedzi na Twój post. Wobec tej tragedii czuję kompletnš bezradnoœć. W takich chwilach człowiek zwraca uwagę na to, co na prawdę w życiu ważne. Dwa lata temu dowiedziałem się o œmierci kolegi ze studiów. Miał 28 i zmarł na atak serca, znałem go bardzo dobrze, wesoły, życzliwy, sympatyczny chłopak. Pierwsze wrażenie to szok, bezład myœlowy i całkowite zaskoczenie, póŸniej dotarło do mnie, że przecież tak na prawdę nikt nie zna dnia ani godziny. I wtedy przejrzałem na oczy i zobaczyłem jak małe i nieistotne sš niektóre ludzkie dšżenia, potrzeby, marzenia. W takiej przykrej i trudnej chwili najłatwiej rozpoznać co w życiu faktycznie zasługuję na uwagę i poœwięcenie.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Polska - Dania 36:33 w piłce recznej.Jakaż dramaturgia.
I to wszystko działo się w Coroline Arena w Hamburgu czyli tam gdzie Mark Knopfler koił nasze dusze swojš muzykš.
Pozdrawiam ekipę forumowiczów będšcš na tym koncercie. No i wzieło mnie.Wspomnień czar.
Anrom z żonš
Jambore z żonš
Shiver z żonš
Dziadek z żonš
Rainngod z przyjaciólkš
Robson
Dudageo
Ptysia
Jamm
Pablosan
i moja skromna osoba(którš też pozdrawiam)
Odpowiedz
Dzięki za pozdrowienia, Andrzeju. Sledzšc mecz też myœlałem wymienionych przez Ciebie współuczestnikach koncertu Marka. Więc - też pozdrawiam!
Odpowiedz
Dołšczam się do pozdrowień Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Dzisiaj w pracy nie moglem sie nie pochwalic, ze w tej hali, w ktorej Polacy pokonali rosje i wczoraj Danie, bylem niespelna rok temu przezywajac jakze inne emocje. natomist sam mecz-emocje niesamowite!!!
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz