Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary
nie mogę się doczekać Język
Odpowiedz
Ja chyba jednak się nie wyrobię na ten pocišg o 13:30, więc będę zapewne trochę póŸniej. No ale chyba sie załapie, skoro zlot ma trwać podobno do rana. Mam tylko nadzieje ze jakoœ trafie do tego pubu, bo dawno nie byłem w Krakowie.
Odpowiedz
Nie wiem dlaczego ale nie mogę nadać prywatnych postów z Forum do poszczególnych osób. Zatem piszę tu oficjalnie.
Trissi - bardzo dziekuję za wykupienie miejscówki na trasie W-wa Kraków. To cieszšce, że ludzie młodzi ciagle pamiętajš, że należy ustapić miejsca ludziom starszym(tu chodzi o mnie). Tym pocišgiem ma jechać z Gdańska Pablosan i Jambore, a z W-wy Ania,BET,Ptysia,Crystal(jak zdšrzy). Po drodze z Poznania zabieram naszego Barcia a Mikołaj jest już chyba w Kraku. Także trochę nas będzie.
Pocišg wyjeżdza z W-wy o 14,00, a nie jak pisałem o 13,30. Zatem Crystal może zdšżysz
Aniu i pozostali w sprawach miejscówek pytajcie Trissi, ona czeka na Wasze hasło.

No to jeszcze tydzień.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
oki dołki Uśmiech pytam więc Trissi- który to wagon?
postaram się jechać w tym samym Uśmiech

p.s.
Robert- będziesz?
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Crystal ale nie spoznij sie na blok koncertowy Uśmiech

Andrzej przycisnij Jamboreego zeby przywiozl w koncu
dvd z poprzedniego zlotu Uśmiech zreszta ty tez masz chyba jakies nagranie z ktoregos zlotu bo narazie brakuje dwoch Uśmiech

ps my juz sie nie mozemy doczekac urodzinowego zlotu w sopocie
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Andrzeju, nie zapominaj o mnie! Jak się uda to razem z Pablosanem i Jambore przybędziemy jeszcze my, tzn moja Narzeczonka i ja... Pablo, jedziesz z Gdyni? O której wyjazd, który pocišg?
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Nie zapomniałem Kubusiu, tylko tak sobie pamietam,że z Twojego ostatniego posta wynikało ,że wyjeżdzasz do Hiszpanii i myœlałem ,że raczej z tamtego kierunku do nas dolecisz. Wychodzi zatem ,że zajmiemy wszysrkie miejsca siedzšce w pocišgu.
Odpowiedz
Czy ktoœ przewiduje jakieœ konkursy? Mam ze dwa fanty na nagrody... Oczko
Odpowiedz
Hm, ja również nie mogę wysłać PW :/

Marti, nawišzujšc do twojej wiadomoœci: wczeœniej - to znaczy kiedy dokładnie? Oczko
Odpowiedz
Powoli zaczyna kształtować się możliwoœć, że i ja z mojš drugš połówkš pojawię się na zlocie. Język
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Yes! Yes! Yes!
własnie sie dowiedziałem, że mogę być na Zlocie- szczęœliwie się terminy poprzestawiały Uśmiech
do zobaczenia !!!
Odpowiedz
Tez bede ale niestety nie moge jechac y wami tym pociagiem, yajade y innej strony.

P.s. Witam wszystkich po przerwie i przepraszam wiele osob za brak odzewu.
Odpowiedz
hejka Duży uśmiech a ja właœnie wróciłam z Barcy... i już szykuję się na zlot B) z takich ciekawszych info - hiszpańskie linie clickair grajš w czasie lotu płytę MK&EH :wub: Dziœ jš wysłuchałam 3 razy podczas całego lotu... kołujemy do startu a tu z głoœnika zapodajš Love&Happiness Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja juz na 100% wiem ze jestem na zlocie,(moj wspanialy kolega zgodzil sie zastapic mnie na sluzbie Duży uśmiech )
Ciesze sie niezmiernie ze znowu spotkam te nasza "Knopflerowa" rodzinke.
Do zobaczenia w sobote Duży uśmiech
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Odpowiedz
Andrzeju wysłałam Ci maila i proszę o szybki kontakt Oczko PW coœ mi nie działajš :/
Ja i Bet zamierzamy jechac 14.05 ex z W-wy Cen - 16.50 Kraków Główny. Ex jedzie tyle samo co IC, a jest o 15zł tańszy, dla studentów to sporo Język

Jak chcieliœcie jechać IC o 13.30 jak takiego nie ma? Do Krakowa IC jest o 12.05. A potem ten Expres o 14.05.
Odpowiedz
Trissi dostałem smsa. Proszę wykup dla mnie miejscówkę na 14,05 (bilet kupiłem juz na trasie Frankfurt Kraków przez Warszawę). Zgodnie z umowš jadę z Wami . Bedzie mi bardzo miło. Do zobaczenia w W-wie. Juz nie moge się doczekac.
Odpowiedz
Witam

Zamierzam wskoczyć w Gdyni do expresu do Krakowa o 9.06 w sobotę oczywiœcie Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Witajcie, bałem się Wam to napisać ale niestety nie pojawimy się w Krakowie w tym roku. Plany z Hiszpaniš nie wypaliły, w tej chwili trzeba zbierać fundusze na II rok, poza tym pojawiły się też problemy rodzinne wymagajšce ode mnie poœwięcenia sporo czasu najbliższym...

Bardzo mi przykro z tego powodu, żałuję niezmiernie ale nie dam rady pewnych spraw przeskoczyć... Nie było mnie na I i II Zlocie - nie wiedziałem o Waszym istnieniu, nie było mnie na III Zlocie - Matury i wybór studiów. Bardzo zależało mi, by być w tym roku - nie udało się...

BšdŸcie pewni, że wypijemy w ten wieczór 16 czerwca, Wam na zdrowie i za wspólne spotkanie za rok, jakieœ markowe, dobre piwko lub lampkę wina ( myœlę o Oli Uśmiech ) lub co w moim przypadku bardziej prawdopodobne, mojš ulubionš kombinację - amerykańska/kanadyjska Whisky z Colš ( tutaj bardzo dziękuję Ptysi i mojej Ukochanej za wyjštkowo miły gest podczas Zlotu Urodzinowego w Sopocie w Daily Blues Club... )... No co będę ukrywał, kupiły mi Jack'a Danielsa z Colš o północy ( przełom Marka i moich urodzin )... Dziękuje Wam raz jeszcze!!

Pozostaje mi pozdrowić Was bardzo serdecznie i życzyć wybitnie udanego wieczoru w Krakowie, œwietnej zabawy i jeszcze lepszych wspomnień a ja...
...ja będę na Was czekał na Forum...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
czeœć, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem potwierdzić przybycie swojej mało-znaczšcej i nikomu-bliżej-nie-znanej-osoby oraz niezrzeszonego kumpla
poza tym jeszcze małe głupie pytanko Oczko ponieważ to mój pierwszy zlot czy obowišzuje jakieœ hasło typu ...żyrafy wchodš do szafy... ?? czy po prostu wchodzi się, mówi się czeœć, nazywam się tak a tak, piję od 16 lat/słucham MK od 20lat i zamawia pyfko??

ps. co z pomysłem pištkowej akustycznej częœci na błoniach??
drżšc z podniety pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by bond@Jun 13 2007, 12:09 PM
czeœć, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem potwierdzić przybycie swojej mało-znaczšcej i nikomu-bliżej-nie-znanej-osoby oraz niezrzeszonego kumpla
poza tym jeszcze małe głupie pytanko Oczko ponieważ to mój pierwszy zlot czy obowišzuje jakieœ hasło typu ...żyrafy wchodš do szafy... ?? czy po prostu wchodzi się, mówi się czeœć, nazywam się tak a tak, piję od 16 lat/słucham MK od 20lat i zamawia pyfko??

ps. co z pomysłem pištkowej akustycznej częœci na błoniach??
drżšc z podniety pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna Duży uśmiech
zadnych haseł

czwartek - pištek to czas goršcych przygotowań - dla krakowskiej ekipy Uśmiech
Odpowiedz