Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Tak faktycznie zupełnie go przeoczyłem nie wiedzieć czemu :wacko:  Bardzo wartociowy maxi- singiel. Właciwie Epka. Cenna bo płyta Comfort And Joy dostępna tylko w wersji analogowej.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
A ja ostatnio "sprzedałem" info Mariuszowi Owczarkowi o nowej płycie MK  Zacytował cały mój list!!! Ale miałem z tego frajdę. Oczywicie "rzuciłem" propozycje aby Mark nam zaspiewal glębokš nocš i poszło Boom Like That i The Trawlerman's Song
Wczoraj Piotr Kaczkowski dostaje najwięcej listów w sprawie Secondary Waltz które prezentuje w miniMAXIE kilka min. po 21. Wersję próbnš dostaje na imieniny. Bardzo jestem ciekawy od kogo tym razem  Kiedy wysłałem Kaczorowi singla Boom, Like That aby zagrał Summer Of Love- udało się  Może Sułtan Leszek Adamczyk dał znać o sobie. Zbliża się północ i miniMAX zamyka Secondary Waltz a dawno tak nie było aby jeden utwór był odtworzony dwa razy. I oczywicie pojawiajš sie informacje o nowej płycie MK
ps. a przy okazji włanie sobie uwiadomiłem, że ciężko będzie wytrzymać do 10 wrzenia bez wczenejszego odsłuchania nowej płyty MK. O ile da się zrezygnować z internetu to by jeszcze trzeba było nie sluchać miniMAXU bo jak wiemy Pan Piotr nowe płyty ma najwczeniej a Jego słowa też nie sa bez znaczenia. Same schody
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Czy Kaczor zagrał wersję studyjnš Secondary Waltz?
Ja wprawdzie powiedziałem, że będę się wstrzymywać przed podsłuchiwaniem skrawków nowej płyty w necie, ale w radio to co innego  . Secondary Waltz też usłyszałem pierwszy raz w pewnej bardzo dobrej Audycji  .
Ale miniMAXów trzeba unikać w takim razie
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Kaczor zagrał Secondary Waltz A.D 1995
A czy on jest wiadom, że to nie TO?
Chyba nie do końca  Wprawdzie powiedział że Mark próbuje itd. ale nie miał mu kto powiedzieć że wersja 07 nie przypomina tej sprzed wielu lat
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
Cytat:Chyba nie do końca wink.gif Wprawdzie powiedział że Mark próbuje itd. ale nie miał mu kto powiedzieć że wersja 07 nie przypomina tej sprzed wielu lat wink.gif
Robercie - czy w tej sprawie można liczyć na twojš pomoc ?? Ty jako radiowiec najlepiej dogadasz się z Panem Piotrem... Oj jak miło by było w dzisiejszym MiniMax'sie usłyszeć znowu dwukrotnie "Secondary Waltz" tym razem A.D. 2007 !!
No i moje marzenie się spełniło !!
Pan Piotr odtworzył dzisiaj "Secondary Waltz" A.D. 2007 !!
Co więcej - potwierdził wyranie, że trasa koncertowa Mistrza 2008 nie ominie naszego pięknego kraju !! Czy to nie jest bombowa informacja !!
Ciepło na serduszku się zrobiło - oj i to bardzo !!
P.S.
Jest jeszcze jedno ważne pytanie - czy Pan Piotr skusi się na ponowne odtworzenie "Knopflerowego Walczyka" pod koniec programu...
Cytat:Originally posted by macsa@Jul 15 2007, 05:17 PM
Pan Piotr odtworzył dzisiaj "Secondary Waltz" A.D. 2007 !!
Zadam ponownie to pytanie: Czy zagrał wersję z albumu czy tę z Hay Festival?
Z Hay Festival Koobaa, innej wersji nie miałem...
Ach, zatem to Ty byłe zaopatrzeniowcem Kaczora?  Mylałem, że może już ma co innego, to by wiadczyło że Secondary W. może być pierwszym singlem. Ale ta kwestia jest chyba jeszcze otwarta.
Tak Kooboo - wysłałem ładnego maila z załšcznikiem i się udało !!
Ale najważniejsze, że Pan Marek Szpendowski - organizator trasy w Polsce i pięciu innych krajacha potwierdził koncert Mistrza w okolicach kwietnia/maja 2008 r. !!
Czy to nie jest bardzo dobra informacja !!
Maciek dokonał czego niesamowitego. Ja bardzo często piszę do Kaczora w różnych Markowych sprawach i jest to korespondencja tylko w jednš stronę bo Pan Piotr raczej nie odpisuje  Czasami zacytuje list i ja to wiem no ale wczoraj to było prawdziwe więto Secondary Waltz A.D. 2007. To była ta wersja z rozbawionš publicznociš. A to że Pan Szpendowski powiedział o koncercie MK na przełomie kwietnia i maja 2008 to już w ogóle należy się temu osobny wštek  Maćku jeste Wielki- dzięki
Marek Szpendowski organizował pierwszy koncert MK w Polsce w ramach TP SA Music and Film Festival w 2001r. Mimo iż w Trójce uznaje się go za "trudnego we współpracy",facet ma bardzo dobrš rękę do losowań  .
Z tego co zrozumiałem Marek Szpendowski będzie organizował koncert MK w Polsce po raz czwarty a więc nikt inny wczeniej tego nie robił
W takim razie oby postarał się lepiej niż ostatnio...
A co masz na myli Kuba? Torwar?
Rozlatujšce się krzesła, mierdzšce garderoby, generalnie zaciankowoć i obskurnoć obiektów  .
Może jestem przewrażliwiony, ale komentarze muzyków po koncertach w Polsce były doć zawstydzajšce. Mylę, że przy odrobinie wysiłku możnaby tego uniknšć.
Przyznam szczerze gdyby nie dziennik Dr Fletchera w ogóle bym o tym nie wiedział. W obu przypadkach i w Spodku i na Torwarze byłem na płycie i maksymalnie skupiony na przeżywaniu muzyki ale to rzeczywicie sš sprawy tak nie na poziomie że chyba najlepiej o nich jak najszybciej zapomnieć.
|