Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciekawostki...
Hillbilly >> Czy mam rozumieć, że udało Ci się wylicytować tę płytę? Uśmiech
Kuba >> Jeœli dobrze pamiętam, mamy Minneapolis. A może to Indianapolis...? Oczko
Odpowiedz
Wczoraj sprawdziłem - mamy Indianapolis Oczko. Te wszystkie wersje na jednej trasie nie różniš się zbytnio między sobš, tak więc nie ma nad czym ubolewać Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Ubolewam za to, że na płycie Cities 97 nie ma nagrania radiowego...
Odpowiedz
A było takie nagranie, czy tylko sugerowaliœcie się spisem utworów samplera Cities97?
Odpowiedz
Grzegorz, teraz to już sam nie wiem... :wacko:
Odpowiedz
Takie nagrania radiowe czy telewizyjne to prawdziwe perełki bo wtedy dostajemy wersje daleko odbiegajšce, no może niedaleko ale na pewno znacznie się różnišce od oryginału Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Szukam i szukam tego tematu i nie mogę znaleŸć, zatem piszę tu. Sorki, jesli komuœ zaburzyłem porzšdek...
Słuchajcie, kiedyœ na Forum pisaliœcie o pewnym koncercie, tuż przed którym Mark dostał telefon od jego ówczesnej dziewczyny (może narzeczonej - nie wiem...). Parę minut póŸniej wyszedł na scenę i zagrał ponoć niesamowicie przejmujšcš wersję "Where do You thing You're going". Nasycone burzš emocji naeskalowanych zaistaniałš sytuacjš. Nie ma nikt z Was tego utworu, aby mi podesłać? Sssstrasznie bym go chętnie posłuchał. Akurat jestem w potrzebie....
Jakby co, to mój mail: steeven23@w.pl Myœlę, że w 20MB mp3 powinna sie zmieœcić. Pozdrawiam mocno!
Odpowiedz
To nagranie chyba nie zostało zarejestrowane. Chociaż nasi forumowi szperacze niejedno już wygrzebali Oczko
Odpowiedz
To było na jednym z koncertów na amerykańskiej trasie w 1979 roku. To Marek dzwonił do swej dziewczyny Holly Vincent i podczas tej rozmowy zerwała z nim...

Niestety też nie mam

Smutny

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Steeven@Aug 4 2007, 06:36 PM
Szukam i szukam tego tematu i nie mogę znaleŸć, zatem piszę tu. Sorki, jesli komuœ zaburzyłem porzšdek...
Słuchajcie, kiedyœ na Forum pisaliœcie o pewnym koncercie, tuż przed którym Mark dostał telefon od jego ówczesnej dziewczyny (może narzeczonej - nie wiem...). Parę minut póŸniej wyszedł na scenę i zagrał ponoć niesamowicie przejmujšcš wersję "Where do You thing You're going". Nasycone burzš emocji naeskalowanych zaistaniałš sytuacjš. Nie ma nikt z Was tego utworu, aby mi podesłać? Sssstrasznie bym go chętnie posłuchał. Akurat jestem w potrzebie....
Jakby co, to mój mail: steeven23@w.pl Myœlę, że w 20MB mp3 powinna sie zmieœcić. Pozdrawiam mocno!
Chłopie, nie załamuj się, no! Uśmiech

...tego kwiata jest pół œwiata ...

B) Wywracanie oczami Szczęśliwy
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Bodajże Kooba napisał, który dokładnie to był koncert. Jeœli znajdzie się data to może i znajdzie się utwór.
Odpowiedz
Chyba znalazłem link do postu. Jednak Robson jest autorem i może coœ dopisze więcej. Jeœli to to wykonanie o które chodzi ci Steeven to jest zarejestrowane.
Odpowiedz
Tak, tak. Grzesiu - to jest ten post. Dzięki za znalezienie! Czyli piszesz, że jest ono gdzieœ zarejestrowane?
Dzięki Howard za słowa pocieszenia! Żeby to było takie proste. Oczko
Odpowiedz
Steeven wysłałem ci ten kawałek, ale w adresie maila wpisałem domenę ''wp.pl'', natomiast w twoim poœcie jest ''w.pl'', ale sšdzę, że uciekła ci literka.
Odpowiedz
A może byœ tak Grzegorzu rzucił kawałek na yousendit.com i podał tu link? :> Bo na pewno zaraz się pojawi litania próœb Oczko
Odpowiedz
Mówisz i masz Oczko
Tyle, że z Rapidshare.
Odpowiedz
Wielkie dzięki, Grzeœ!!! Faktycznie. Gapa jestem - zabrakło "p" w adresie. Uśmiech Dzięki!
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzegorz@Aug 6 2007, 04:09 PM
Mówisz i masz Oczko
Tyle, że z Rapidshare.
Book zapwatch Oczko

Przemogę nawet swš niechęć do RapidShare Duży uśmiech

P.S. Niechęć wzrosła... "You have reached the download-limit for free-users". Możesz rzucić na yousendit? Uśmiech Oni przynajmniej nie robiš "łachy" dla plików do 100 MB, że łaskawie pozwalajš Ci je œcišgnšć Oczko
Odpowiedz
Na yousendit trzeba podać maila, a ja mam już doœć wszelakiego spamu z ofertami viagry itp. więc omijam takie strony. Na rapidshare jeœli trzeba poczekać to pisze ile minut i w końcu można œcišgnšć nie narażajšc się na œmieci. Proszę więc o uzbrojenie się w cierpliwoœć i skorzystanie z Rapidshare.
Odpowiedz
Jestem od roku zarejestrowany na YouSendIt i jak na razie otrzymałem dwa maile z informacjš o jakimœ rozszerzeniu usług. Żadnego spamu :> Przynajmniej "z ramienia" YSI.

IMHO wszelkie próby ukrywania swojego adresu sš tak czy inaczej skazane na niepowodzenie, bo Twój adres rozpowszechniš chociażby Twoi znajomi. Nie uchronisz się przed trafieniem do spamerskich baz danych, a jeœli jesteœ w jednej - jesteœ we wszystkich. Ze spamem można aktualnie walczyć jedynie poprzez skuteczne filtry (osobiœcie polecam Thunderbirda).

A abstrahujšc od tego wszystkiego: na YSI można podać nawet fejkowy mail, a przesyłka i tak dojdzie. Nie ma żadnego potwierdzenia - po prostu dostajesz maila że przesyłka w drodze. Zrób proszę test i jako swój mail podaj "bartkowskib@poczta.fm" (to mój netowy œmietnik Uśmiech), a jako odbiorcę - np. bartkowski@ateista.pl

Bo RS nadal mnie nie chce Smutny A dwie godziny temu napisali, że 30 minutes...

Bardzo ładnie proszę... Wrzuć na YSI... Duży uśmiech
Odpowiedz