Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kill To Get Crimson
Niestety, dalej nic...
Smutny
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
To już bedzie bardziej jutro. Przynajmniej mam takš informację z op. Empiku. Ale już coœ drgnęło Oczko

ps. pechowo MM w Opolu ma inwentaryzację i nie przyjmujš nowoœci przez week. dopiero w pon. :angry:
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Nie ma we Wrocku, więc musiałem użyć innych wpływów. W Częstochowie jest już w Media Markt. Nie byłem osobiœcie, ale były tam dwie wersje. Po niecałe 30 złotych (zakładam, że to ta jakaœ "polska", czy jak jš tam zwiš) i z DVD - po 80 :wacko: No ale, wybór i tak mógł być tylko jeden Oczko

Wieczorem, jak dojedzie - pierwsze przesłuchanie "z blaszki" Duży uśmiech
So now we're passing strangers, at single tables.
Still trying to get over,
Still trying to write love songs for passing strangers.
All those passing strangers.

And the twinkling lies, all those twinkling lies,
Sparkle with the wet ink on the paper.
Odpowiedz
A ja właœnie kupiłem w Empiku na Kazimierzu (w Krakowie) - 89 pln - z DVD. Właœnie się przymierzam do obejrzenia co jest tym kršżku ...
Love Over Gold
Odpowiedz
godzine temu dzwonilem do Media Markt w Zabrzu i dowiedzialem sie ze plyta jest od dzisiaj w sprzedazy Uśmiech !! Bylem na tyle ucieszony ta informacja ze niestety zapomnialem zapytac o jakiekolwiek szczegoly tj. cene, dostepne wersje itp...
Media Markt przy M1 w Zabrzu ul. Szkubacza1 tel. (032) 37 37 100
"And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes..."
Odpowiedz
Ja chyba płytkę kupię przez internet bo na http://www.fan.pl wersja z dvd jest za 65 zl, ale znalazłem też goscia, który Knopflera ceni nawet bardziej ode mnie:
http://www.allegro.pl/item247085042_mark_k...on_cd_dvd_.html
Szczęśliwy
Odpowiedz
No tylko z takim plusem, że ze Stanów... a tamtejszej jakoœci bardziej byłbym w stanie zaufać... ale ja chyba pozostane przy CD/DVD z Media - jutro dowiem się, czy w Gdańsku w Media już majš płytkę...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
znalazłem też singielek do nowej płytki:
http://cgi.ebay.co.uk/Mark-Knopfler-True-L...1QQcmdZViewItem
Odpowiedz
Wczoraj w MM w Katowicach:
wersja cd/dvd 78,90
cd 59
wersja "Polska cena" 29

Półki zawalone plytami Oczko
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Dzisiaj uderzam do Empiku - ostatnia szansa by zdobyć Crimsona przed wyjazdem z Krakowa na wieœ...

Odpowiedz
A ja mam płytę od wczoraj Duży uśmiech
Trudno mi ocenić po trzech przesłuchaniach, muszę się bardziej w niš wgłębić. Na pewno nie jest najlepsza w dorobku MK, ale nie zawsze nowa płyta musi być najlepsza Oczko Utwory, które najbardziej przypadły mi do gustu, to "We Can Get Wild", "Punish The Monkey" oraz "In The Sky".
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Odpowiedz
Hehe to widzimy gdzie jest stolica MK, na pewno nie Warszawie - w Empiku jeszcze nie ma i przemiła Pani stwierdziła, że może będzie w poniedziałek.
Odpowiedz
O przepraszam, w Warszawie w MM jest. Więc niech Warszawiacy ruszajš ruszajš tam tłumem. Podejrzewam, że w całe PL w MM jest.

Pozdrawiam
Odpowiedz
MAM MAM MAM!!!! Uśmiech Trzy czerwone skutery zaparkowały właœnie na moim podwórku Uśmiech Radoœć Wielka. Wieczorem muzyczna uczta Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Jest juz i w empiku, i w trafficu miala dzis byc, w mm jak wspomniano tez. Przecudny album, na prawde. Kocham takie klimaty. Madame's Geneva moim faworytem, zaraz potem behind with the rent i let it all go. :wub:
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Też już zdobyłem, nie obyło się bez problemów, 3h stania w korkach do MM a potem na półce zobaczyłem tylko wersję POLSKĽ cały regał polskiej wersji, zaczšłem pytać o inne wszyscy sie wypierali że nie ma , dopiero jak zawołałem kierownika działu to pogrzebali w kartonach i sie znalazłaaaa.
PS.: W empiku junior jest tylko wersja CD za ok.60 zł

Pierwsze wrażenie, spokojna, spokojna troszkę tęsknię za dynamikš ala "What it is, czy końcówkš speedway at nazareth"... Ale let it all go i troszkę nadrabia chyba to bedzie mój ulubiony kawałek. Ale jak to z MK była po 50 przesłuchaniu stwierdzimy ze cos innego jest super. Tak było u mnie z Rudrigerem...
DVD fajne, super wrażenie posłuchać słów MK, ciekawe czy będš jakieœ teledyski do singli mogli trochę uchylić tajemnicy...

Pozdrawiam i życzę owocnych zakupów
Odpowiedz
A czym sie rozni wersja polska od nie-polskiej? W empiku powiedziano mi ze bedzie kosztowac ok 36 zl, wiec to chyba tez wersja "polska". Za co placi sie drugie tyle w przypadku wydania europejskiego(?)?
You do what you want to
Odpowiedz
Empik - brak.

Music Corner - jest, ale tylko wersja z polskš cenš (ok. 29 zł). Tego nie biorę.
Wyprzedano w cišgu 4 h - wersje z DVD (75 zł) oraz wersję rozszerzonš CD (ok. 52 zł).

Już mi się nic nie chce......

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@Sep 21 2007, 05:49 PM
A czym sie rozni wersja polska od nie-polskiej? W empiku powiedziano mi ze bedzie kosztowac ok 36 zl, wiec to chyba tez wersja "polska". Za co placi sie drugie tyle w przypadku wydania europejskiego(?)?
Sš 3 wersje:
1. Wersja ja to nazwałem "Polska" bo ma naklejkę "Polska cena - zagraniczna płyta" i jest to zwykłe CD ale bez ksišżeczki z tekstami piosenek. Tylko jakas kolorowa wkładka tam jest, ogólnie wyglšda słabiej gorsze pudełko papier (mam takš jednš płytę) cena powinna być ok 28-32zł
2. Wersja normalna - czyli taka jakšż znajdziesz w całej europie na półce - Cena ok 55-65zł
3. No i wersja z DVD 80-90zł
Odpowiedz
Zawartoscia sie nie roznia? To dobrze, kupuje plyte dla muzyki a nie wkladki. Teksty sobie sam moge spisac a 30zl zostanie w kieszeni :]
You do what you want to
Odpowiedz