Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Witam,
To właciwie mój pierwszy post na forum, tak jak wszyscy tu obecni uwielbiam Marka, i oczywicie będę na koncercie w Warszawie.
Czy ktos z was zastanawial się nad wyjazdem na koncert do Berlina ? Ja pomylałem ze to calkiem fajny pomysl, tym bardziej ze koncert jest w sobote, 3 maja (dzien po naszym).
Na 90% będę w Warszawie, ale gdyby udalo się zebrac kilka chetnych osob na wyjazd do Berlina, to wybrałbym chyba ta wlasnie opcje.
Może jest wród was ktos chetny na taka wycieczke ?
Pozdrawiam,
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Robert, jeste niesamowity, skšd Ty to wszystko wiesz? 
PS Przewidujesz korepetycje z wiedzy o MK? Jesli tak to ja sie zapisze, bo moj poziom siega chyba klasy 1 szkoly podstawowej
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
Hm, w ogóle, moim zdaniem dawać powinien to kto, kto jest ikonš tego forum - ja widziałbym tutaj Robsona lub kogo z krakowskich założycieli.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Numi doceniam to i dziękuję ale ikona forum? Chyba jednak nie. Co to ma w ogóle znaczyć ikona forum  Nie ma czego takiego. Kandytatura Ani jest wietna i jestem ZA. O sobie w ogóle nie mylę. To ma być prawdziwe więto Muzyki- 2 maja. Więc zero stresu i przejmowania się czymkolwiek a ja już znam siebie strzeliłbym niezłš 'przeżywkę' co najmniej miesiac przed
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Robert, dziękuję Ci bardzo. Bardzo mi miło, i nie ukrywam, że bardzo bym chciała, toteż czekam na więcej głosów za... :wub:
Jeszcze tylko 3 miesiace!
Za miesišc powiemy, że jeszcze tylko 2 miesišce.
Za 2 miesišce powiemy, że jeszcze tylko miesišc.
Za 3 miesišce powiemy: o kurczę, to już!
We'll make it to
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
No, ale - po pierwsze nie uważam żeby najlepiej o powadze forum/fanow wiadczyła szesnastolatka dajšca co Knopflerpowi - z tego samego powodu do głowy by mi nie przyszło żeby samemu co mu dawać. Mam wobec Knopflera za dużo szacunku.
No i mam też drugie pytanie - moim zdaniem z Knopflerem powinnien rozmawiać kto, kto naprawdę dobrze mówi po angielsku - nie wiem czy Ty - Ania czujesz sie pod tym wzglede gotowa, pamietam, ze podczas tlumaczen mialas dosc sporo problemow z angielskim. No i nie jest to z mojej strony zlosliwosc - po prostu masz dopiero szesnascie lat.
Jestem wiec absolutnie na nie.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Numitor: jezeli uwazasz, ze nie najlepiej swiadczyloby to o Forum, to zawsze moga pojsc dwie osoby. Na swoja obrone mam tez do powiedzenia, ze owszem - problemy mam z pisaniem po angielsku - nie zawsze mi to super wychodzi, natomiast rozmawiam bez problemu - angielskiego zaczelam uczyc sie juz w 1998 roku, w "zerowce". Owszem pozniej mialam przerwe, ale doksztalcalam sie prywatnie, w domu. Z drugiej strony tez dla Marka moglby byc to komplement: artysci zawsze ciesza sie widzac ze podbijaja serca roznych grup wiekowych.
Czuje sie gotowa, jak najbardziej.
Ale ok - nie bede Cie przekonywac. Szanuje to, ze Ty mozesz byc na nie, i z racji tego, ze wiem, ze nie tylko Ty mozesz byc na nie, czekam na wiecej opinii na tak.  Jak demokracja, to demokracja, wiec wybor zostawiam Wam.
Pozdrawiam
We'll make it to
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
To ja dorzucę swój głos - jak najbardziej na TAK.
Uważam, że Ania będzie godnie reprezentowała nasze forum i będzie to również dla Marka jaka odmiana. Przecież większoć jego fanów to ludzie w wieku 30+ a tutaj nagle pojawi się bardzo mšdra i rezolutna 16-latka ;D
Młodzież przyszłociš narodu !!
Jeli chodzi o język to nie sšdzę aby można było wdawać się z Mistrzem w dłuższš pogawędkę - zapewne skończy się zwyczajnš kurtuazyjnš wymianš zdań. Jeli trema nie przeszkodzi to powinno być dobrze. Przydał by się jednak jaki pomocnik do uwiecznienia tej chwili - jaki amator filmowania z kamerkš.
Zacznijmy jednak od czynienia starań aby organizator zgodził się na takie spotkanie - bo jak na tš chwilę to dzielimy skórę na niedwiedziu.... Czy kto dzwonił lub pisał do Live Nation ?
Mšdra i rezolutna 16-latka, powiadasz??
Zgadzam się co do języka.
Mogę napisać do LN, liczę na to, że będzie tam druga Pani Ania, jak 3 lata temu w VivaArt.
We'll make it to
Liczba postów: 1,453
Liczba wątków: 44
Aniu z calym szacunkiem dla Ciebie  ale moze niech do LN napisze ktos kto ma juz jakies doswiadcenie w tych sprawach, bo drugiego podejscia moze nie byc. Wiem, ze w 2005 sie udalo wiec i teraz powinno
Co do osob wreczajacych upominek - ja rowniez jestem za opcja ze powinien to byc duet. I uwazam, ze jedna z osob w tym duecie powinna byc Ania, jako zywy dowod na to, ze muzyka Marka trafia do wszystkich grup wiekowych
You do what you want to
You go your own sweet way...
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 1
Witam zgadzam się z Betem lepiej niech do LN napisze kto kto ma dowiadczenie, a duet wreczajacy musi byc obowiazkowo jedna osoba to tak jako łyso  jesli oczywicie uda się to tak zorganizować
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 5
Ktokolwiek by to nie był, życzę mu spotkania z Markiem. Wspieram Was duchowo B)
Ja również jestem za duetem.
Widzę, że coraz więcej osób jest za mnš, bardzo mnie to cieszy.
I absolutnie zgadzam się (po przemyleniu) co do tego, że powinien kto dowiadczony napisać do LN. To kto respektuje? Może Grze?
I też proponuje, żeby On poszedł jako druga osoba - również dlatego, że ma już dowiadczenie 
Co Wy na to?
I co Ty na to, Grze?
We'll make it to
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 7
No i fajnie, ja jestem za duetem, Ania i kto jeszcze, Grze jak najbardziej  Jako inne propozycje mylę, że Pablosan, Martinez lub Bartek. Taka mocna ekipa
No to pozdrówko!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba  </span></span></span>
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
A kto z was w ogóle się zastanowił, czy Mark ma ochotę na jakiekolwiek prezenty? To człowiek skromny i tego typu sytuacje wprawiajš go w niepotrzebne zakłopotanie. Dla niego największym prezentem jest fakt, że przyszlimy na koncert i kupilimy płytę, że po prostu mamy szacunek do tego co robi. Cała reszta jest moim zdaniem niepotrzebna, żeby nie powiedzieć - nie na miejscu. Choć może się mylę...
Jeli jakikolwiek prezent, to faktycznie ksišżka brzmi rozsšdnie.
Jeli jest natomiast osoba, która na tym Forum zasługuje na to by spotkać się z Markiem i wręczyć mu od nas upominek, to może być to tylko Robson - moim skromnym zdaniem. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego. Tu nie powinno być dyskusji. Pod dyskusję można by poddać ewentualnš drugš osobę i tu - moim zdaniem - powinno się odbyć losowanie sporód grupy wytypowanej przez Forumowiczów.
Ja się wycofuję.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Kuba: rozmawiałam z Robertem, niestety powiedział że byłoby to dla niego zbyt stresujšce, a ja również uważam, że jemu się należy. 
Uważam też za dobry pomysł wybrania drugiej osoby za pomocš ankiety.
Robert, zgód się!! Należy Ci się jak chłopu ziemia  Za Muzyczne Fascynacje, za ogromny poziom wiedzy o Marku, za to, że jeste taki symatyczny.... po prostu - należy Ci się i kropka! Ja Ci już to powiedziałam tydzień temu  Jeszcze numitor, i Koobaa.... I nie martw się: każdy stresowałby się przed takim wydarzeniem. A przecież padł pomysł drugiej osoby, więc nie pójdziesz sam.
We'll make it to
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Kuba ma wiele racji w swym pierwszym akapicie. Natomiast w drugim już nie
Aniu jeste bardzo miła ale to naprawdę dla mnie za Wysokie Progi choć tak jak Kuba zauważył Mark jest bardzo skromny, ale to naprawdę mogłoby mnie przerosnšć. Znam swoje mozliwoci i słaboci i wiem że tego dnia dałyby znać o sobie. Jeszcze nie teraz
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Cytat:Originally posted by Robson
Kuba ma [b]wiele racji w swym pierwszym akapicie. Natomiast w drugim już nie [/b]
Zazwyczaj się z Tobš zgadzam, tu jednak polemizowałabym.
We'll make it to
Post Kuby mnie natchnšł 
Mam takš propozycję: zróbmy rzeczywicie kolejnš ankietę na osoby, które wręczš prezent. Propozycja Filipa wydaje mi się w porzšdku: uwzględnilibymy w niej Pablosana, Martineza, Bartka i Grzesia, jeżeli oni wyrażš na to zgodę. Chyba, że macie także propozycje innych Forumowiczów. Ja nieskromnie się wpiszę również, bo widzę że sporo osób jest za.  Wpisałabym też Roberta, ale on się wypiera rękami i nogami więc trzeba to uszanować.
Dwie osoby które otrzymajš najwięcej głosów, pójdš w duecie wręczać ten prezent.
Ankieta znowu byłaby na dwa tygodnie.
Co Wy na to?
PS Usiłowałšm dzi skontaktować się z Grzesiem, czy by nas nie wspomógł swoim dowiadczeniem, niestety mi się nie udało. Ma kto z Was z nim kontakt, bo nawet co go na Forum ostatnio nie widać? Trzeba rzeczywicie żeby kto dowiadczony już dzi zaczšł negocjacje z LN - im szybciej tym lepiej.
We'll make it to
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 1
Witam no jesli powstanie ankieta to napewno zagłosuje