Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 17 2008, 05:15 PM
Miałem sie nie dać sprowokować, ale.......
Powiem Ci więcej Aaaadamie - Ci co majš grupę krwi O Rh- ,maja w ogóle nic nie słyszeć. Ja mam tš grupę, ale to za karę, że jestem złoœliwy i do tego jeszcze sceptyk (ale tylko paradoksalnie ponoć).

Robson - pamietasz nasz wyjazd do Hamburga. Wystarczyło tylko rzucić hasło i wszyscy wstawiliœcie się w Slubicach. Nikt nie pytal o szczegóły, nikomu nie przeszkadzało ,że mieszkaliœcie w hotelu podrzędnej kategorii za 35zł (tzn. on nie mial żadnej kategorii), nikomu nie przeszkadzało,że u mnie w domu zabrakło krzeseł i nie było gdzie usišœć do wytwornego obiadu (nt: pizza na telefon), nikomu nie przeszkadzał silny wiatr i obawa ,że w ogóle dojedziemy. Takiej opcji nie było. Wiesz dlaczego ?????? , bo to było naturalne, spotaniczne i prawdziwe.
Dzisiaj, jak przystało na nasz rozdyskutowany i rozpolitykowany naród - wszystko chcecie poddawać dyskusji - REZULTATY WIDAĆ.
Dlatego nie dziw sie ,że pięœciš w stół walnšł jako pierwszy Hekselmann - proszšc o spontan i entuzjazm, a nie o Liberum Veto i zagrywki w stylu IV RP.Wiem,wiem wiem.....zaraz napiszesz, że dlaczego masz się zgadzać na coœ , na co się nie zgadzasz. Dobrze wiesz...... ,że nie o to chodzi. Te dyskusję do niczego dobrego nie prowadzš, i jak zwykle przyjdzie nam liczyć na Oœrodek Krakowski , ktory jak tradycyjnie milczy, a z reguły najwięcej działa.

P.S. Robson - proszę Cię nie odpisuj na ten post, bšdż mšdrzejszy ode mnie.
A co ma spontanicznoœć do organizacji?

P.S: Przepraszam, napisałem nie czytajšc posta Kuby.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
ech.. właœnie zdšżyłem przeczytać kilkadziesišt postów.

widzę, że znowu jakieœ "problemy techniczne" na forum.

oby przemijajšce.. Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Nie, nie - Howardzie wszystko jest ok. Cooba uspokoił moje zaniepokojenie o spontanicznoœć. A organizacji nie będzie, zbyt mocno jesteœmy rozdyskutowani, także nie tym razem, nie z tymi ludżmi i nie o tej porze. Pokazał sie jeden wódz, ale w demokratycznych wyborach jego propozycję upadły.
Zostala nam ostatnia kwestia "jak sie ma spontanicznosc do organizacji imprez". Ja nie wiem , bo nie o to mi chodziło, wiem tylko jedno, że w zyciu zdarzało mi sie być na imprezkach zorganizowanych tak sobie.... spontanicznie, bez przygotowań i zbędnych dyskusji i nie wiedzieć czemu utkwiły mi w pamięci.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Andrzeju pozwolisz że odpowiem na ten post dobrze? Bo już nic nie rozumiem. Z tego co zdšżyłem załapać wszystkie pomysły majš się skłaniać ku pewnej organizacji a więc gdzie tu spontanicznoœć? Piszesz że właœnie te imprezki bez przygotowań utkwiły Ci w pamięci to ja się pytam po co się przygotowywać? Widzę tu jakšœ sprzecznoœć :wacko: Dyskutujmy jak najwięcej ale też nie przekreœlajmy ludzi którzy widzš pewne sprawy inaczej.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Z punktu widzenia socjologii bardzo ciekawy materiał nam powstaje na forum... Oczko
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 18 2008, 03:47 PM
Andrzeju pozwolisz że odpowiem na ten post dobrze? Bo już nic nie rozumiem. Z tego co zdšżyłem załapać wszystkie pomysły majš się skłaniać ku pewnej organizacji a więc gdzie tu spontanicznoœć? Piszesz że właœnie te imprezki bez przygotowań utkwiły Ci w pamięci to ja się pytam po co się przygotowywać? Widzę tu jakšœ sprzecznoœć :wacko: Dyskutujmy jak najwięcej ale też nie przekreœlajmy ludzi którzy widzš pewne sprawy inaczej.
Także próbuję doprosić się odpowiedzi na to pytanie Oczko

Może tylko my nie widzimy zwišzku pomiędzy wkładaniem PRZYGOTOWANYCH WCZEŒNIEJ baterii i PRZYGOTOWANYCH WCZEŒNIEJ żarówek do PRZYGOTOWANYCH WCZEŒNIEJ balonów a spontanicznoœciš?
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
No proszę....i znów "problemy techniczne". Nie,nie Kochani - nie dam się sprowokować. Znajdżcie sobie godniejszego przeciwnika do dysput o niczym.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
hehehehe a koncert i tak będzie zajebisty Uśmiech heheehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Grzeœ się pojawil na Forum ; czyżby byly jakieœ wieœci z LN? Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Ja mam takie pytanie: czy w ramcha spontanu można wnieœć na koncert puzon, trzasnę na nim napis knopfler.pl i będę sobie pogrywać, obawiam się tylko czy moje płuca wytrzymajš, może ktoœ również w efekcie sopntanu pomoze mi i przejmie puzon w chwilach mej słaboœci? :ph34r:
Odpowiedz
Musiałbyœ to jakoœ przemycić Oczko Obawiam się że skoro nie do końca zezwolone jest wnoszenie sprzętu fotograficznego, to z puzonem tym bardziej Cię nie wpuszczš. Przed pewnym koncertem kiedyœ zabrano nam parasolki, a to o wiele mniej cenna rzecz niz puzon Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
Hmmmm......... no to mam problem, może ktoœ ma pomysł jak przemycić puzon?

ps. jako nagrodę za pomysł przewidziałem możliwoœć zagrania na puzonie w takcie piosenki Money For Nothing - gwarantuję, że emocje będš niezapomniane Język
Odpowiedz
Zazwyczaj przemyca sie pod kurtka, ale musialbys miec kurtke w rozmiarze XXXXL Duży uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Ania_M@Mar 1 2008, 12:18 PM
Zazwyczaj przemyca sie pod kurtka, ale musialbys miec kurtke w rozmiarze XXXXL Duży uśmiech
Ania_M, ubierz meksykańskie ponczo, a pod nim zawieœ na szelkach puzon. W razie czego powie się, że Cię ktoœ zbrzuchacił Oczko
Odpowiedz
witam Uśmiech ja z zapytaniem: wybiera sie na koncer ktos z okolic tarnowa??
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Gasper@Mar 1 2008, 11:57 AM
Ania_M, ubierz meksykańskie ponczo, a pod nim zawieœ na szelkach puzon. W razie czego powie się, że Cię ktoœ zbrzuchacił Oczko
Ha ha ha Szczęśliwy Ja mam dopiero 16 lat!! (nawet nie, za 2 miesišce i 4 dni. Oczko ) Duży uśmiech
PS A właœnie: jeszcze tylko dwa miesišce i jeden dzień do koncertu!
We'll make it to

Odpowiedz
Hura!
Mam już w domu bilety na koncert na Torwarze i odliczam dni.
A tak na marginesie czy ktoœ z Warszawy może mi polecić jakiœ tani hotel na tę jednš noc .
pozdrawiam Wszystkich
Irek
:mellow:
Odpowiedz
Co to znaczy tani? I czy będzie Ci pasować np. mieszkanie w takim blokowisku np? Bo i coœ takiego się znajdzie. Uśmiech

O tani nocleg w W-wie doœć ciężko. Jak przyjeżdżali do mnie znajomi i prosili o znalezienie noclegu, to po usilnych poszukiwaniach (koniecznie miał być to hotel, więc tylko o tym piszę) okazało się, że najtańszym z tych, które obszedłem jest Premiere Classe.
Sprawdziłem. W terminie koncertu jedna noc w 1-os. pokoju będzie Cię kosztować 129 PLN. ZnajdŸ Sobie może kogoœ jeszcze (najlepiej trzy osoby Oczko ). Wówczas za trójkę zabulicie dużo mniej.
Odpowiedz
Oj, przepraszam. Sprawdzałem tylko cenę. Ale już gorzej przedstawia się sytuacja z wolnymi miejscami. Brak...
No, tak.. Długi weekend.
Odpowiedz
Doœć tani (60 zł za 1 osobowy pokój) jest także Hostel Służewiec. Ale nie mogę sprawdzić dostępnoœci.
Odpowiedz