11.03.2008, 16:19
Dziękuje bardzo za pomoc,potrzebuję dwójkę .Na koncert wybieram się z żonš.
|
Mark W Polsce !
|
|
11.03.2008, 16:19
Dziękuje bardzo za pomoc,potrzebuję dwójkę .Na koncert wybieram się z żonš.
11.03.2008, 20:21
Iwona my z Krakowa
dosc duza paczka bedzie
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
12.03.2008, 13:17
Mam pytanie trochę z innej beczki. Zamówiłem bilet na Mark'a ale jeszcze mi nie przyszedł. Zamówiłęm w Livenation 26 lutego.
Hm tyle się czeka? Nie pamiętam jak to było w 2005 r. czy od razu mi przesłali czy na m-c przed koncertem. pozdawiam
12.03.2008, 14:45
Ja czekałam równo miesišc.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
12.03.2008, 15:52
Przelew zrobiłem 7 lutego a 6 marca bilety miałem w domu.
W zeszłym roku na bilety na Genesis czekałem prawie dwa miesišce ,ale za to bilety dostałem dokładnie na Mikołaja -niezły prezent .No a póniej czekanie ponad pół roku. Teraz zdecydowanie lepiej -do koncerty tylko 51 dni -to już nawet można policzyć godziny ))
13.03.2008, 10:54
Witam
Powiem szczerze, ze ja po prostu sprawdzielem na ticketpro.pl gdzie mozna kupic bilety w Trojmiescie i poszedlem do biura ogloszen lokalnej gazety i za gotowke od reki zakupilem. Natomiast kolega uzyczyl mi karty kredytowej i zakupil dla mnie bilety na koncert w Pradze, niestety nie mozna bylo kupic przez ticketpro.pl, chociaz w Czechach bilety sprzedawal wlasnie lokalny odpowiednik ticketpro.cz Ciekawe czy jak 2 lata temu na Torwarze bedzie mozna kupic bilety tuz przed koncertem-czy jest on juz wyprzedany? pozdrowienia
A long time ago came a man on a track...
15.03.2008, 14:29
Uhh, ale miałam dzi paskudny sen: niło mi się że koncert został odwołany. :ph34r: Z wielkš radociš po otworzeniu oczu stwierdziłam, że to nie dzieje się na jawie...
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
15.03.2008, 18:44
Mylę, że bedzie dużo wolnych miejsc - tak jak dwa lata temu.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
15.03.2008, 19:00
Prawie trzy. Ale wtedy były dwa koncerty MK. Wydaje mi się że tym razem Torwar będzie wypełniony po brzegi. Gdzie słyszałem że zostały resztki biletów, kto z kolei mówił że jest wyprzedany a więc...
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
15.03.2008, 19:03
Zapomniałem, że były dwa. Masz rację.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
20.03.2008, 18:38
ok panowie i panie, koncert już coraz bliżej, byłem dwa lata temu na torwarze i będe tym razem również! wtedy z innš dziewczynš a teraz znowu z innš, czas mija dziewczyny wcišż nowe a muzyka Marka zawsze piękna
![]() aha chcę przemycić kamerę na koncert by nagrać ten piękny występ
21.03.2008, 14:21
Cytat:Originally posted by galex@Mar 20 2008, 05:38 PMKto by nie chcial?
21.03.2008, 21:33
Dzi w Radiu ZET poleciała pierwsza reklama naszego Koncertu. Dreszcze mi przeszły po ciele, ładnie to zrobili. TVN też w tym macza palce - ojej może jaka relacja będzie z koncertu.
Drodzy forumowi Warszawiacy - czy będzie organizowane jakie spotkanko po koncercie, czy raczej każdy w swojš strone ?????.
We are the sultans of swing...
22.03.2008, 00:27
Sšdzicie, że uda się wnieć kamerkę? Oj to by było co... A może jako bardziej profesjonalnie nagrać dwięk?
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba </span></span></span>
22.03.2008, 01:40
Cytat:Originally posted by pablosan@Mar 13 2008, 09:54 AMKupiłem bilet parę dni temu, więc mylę, że nawet przed koncertem będzie można kupić bilet.
25.03.2008, 19:19
Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 21 2008, 08:33 PMO ile wiem nie pierwsza Moja siostra mi kilka miesięcy temu mówiła że w Radiu ZET "lata" już reklama koncertu Marka. Co do TVNu to po cichu liczę na jakš transmisję lub retransmisję Byłoby extra.Rozmawiałam niedawno z Grzesiem, był troszkę zapracowany ostatio, więc dopiero teraz będzie próbował kontaktować się z LN.
25.03.2008, 20:10
Witam A ja mam pytanko czy możliwe jest aby kto załatwił mi plakat reklamujšcy koncert bo ja niestety nie dotre na koncert
ale na zlocie bym odebrał
27.03.2008, 22:50
Cytat:Originally posted by kuba87@Mar 22 2008, 12:27 AMKombinuj Kombinuj. "Kombinuj dziewczyno...."
29.03.2008, 17:16
Na LN zostały do sprzedania tylko bilety na miejsca stojšce
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Czy Markowi Spodobało Się W Polsce | aaadam | 22 | 89,557 |
13.05.2008, 16:20 Ostatni post: xyz |
|
| Koncert Marka W Polsce A Media | Ania_M | 31 | 103,372 |
06.05.2008, 19:28 Ostatni post: Robson |
|