Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projekt DVD Torwar 2008
Andrzej napisał(a):FAF - Nie psuj nam tej zabawy.

Boże Mój jedyny. Czy ja komuś zakazałem robić te pokazy zdjęć Marka wymieszane z tymi filmikami? NIe napisalem "zakazuje Wam Forumowicze robienia takich rzeczy" ?

Forum jest do dyskusji-mam nadzieję, że to forum jeszcze także. Wyraziłem swoje zdanie, nikogo nie obraziłem- jeśli tak, to ktoś nadinterpretował moje słowa. No ale bez przesady..takie stany po napisaniu paru krytycznych słów? Może jestem w zdecydowanej mniejszości osób, ktore nie mają tego wielkiego entuzjazmu do tworzenia tych "dzieł", ale czy to, że nie należe do większości "Fanów Sztuki SlideShow-YouTube" oznacza, że nie mam się wypowiadać na ten temat? Coś mi się nie podoba-piszę o tym, coś wydaję mi się bez sensu- piszę. Pisząc-oczekuję na rzeczowe argumenty za, które są mnie w stanie przekonać do marnowania życia przed klawiaturą komputera łącząc 10 ruszających się pixeli ze zdjęciem z komórki. Ale na forum zrodziło się jakieś koło wzajemnej adoracji. Nie piszę, że to źle, ale konwersacja zeszła na trochę infantylną drogę pocieszania pokrzywdzonego przez pare osób Pana Macsa i dodawania mu otuchy w tworzeniu dzieła. Ale czy forum do tego służy? Polecam Sienkiewicza- ku pokrzepieniu serc.....

Pisząc, że ktoś czeka na sesje mojego groźnego psa, niech powróci do rozstrząsanego już tematu tworzenia własnoręcznie szafy- bo to do tego się znowu sprowadza.

Wyraziłem zdanie-tylko? aż? Bożę... co teraz.

P.S. Aniu, nie penetrowałem tak dogłębnie wcześniej forum, dlatego nie napisałem odrazu o tym, że praca Pana Macsy mi się nie podoba...No ale czy miałbym na to jakiś wpływ? I jeszcze raz- czy przez to Pan Macsa załamał się tak, że odwrócił się tyłem do monitora i powiedzał - "nie, nie, jak mi przykro...zabił we mnie wenę ten faf!!".
.......proszę- nie dramatyzujmy.

P.S.2 Mirku- "polak polakowi wilkiem smutne" ? Czy podkładam nogę Panu Macsie? Zrobiłbym to, gdybym Go odwiedził w domu-wyrwał komputer z rąk-połamał palce i powiedział- Ha ha ha- teraz już nic nie stworzysz,Stwórco!". Znowu bez przesady- krytyczny komentarz jest podkładaniem nogi? I czemu to odrazu jest doczepiane do Polskiej nacji? Typowo Polskie jest własnie to poklepywanie zranionego, który przecież zranionym nie jest oraz narzekanie na Polską społeczność- najlepiej wszystko wrzucić do jednego wora. Ech..

P.S.3 Zgadzam się-kolekcjonować można wszystko- ale filmy w beznadziejnej jakości połączone ze zdjeciami na płycie DVD, tworzone w tych programikach komputerowych mają wartość kolekcjonerską?

Od dziś zacznę tworzyć kolaże filmów z YouTube różnej maści i przyjdzie do mnie kolega.
Usiądzie na kanapie, trzymając herbatę w dłoni. W pewnym momencie ujrzy jakieś enigamtyczne płyty DVD na półce. Nie wytrzyma i zapyta:
-Franek, a co ty tam trzymasz na tej półce?
-a wiesz,hmmm jestem fanem-kolekcjonerem.
-czego, płyt DVD?
- nie nie nie...Przyjrzyj się dokładnie. To nie sią zwykłe płyty. To są moje prezentacje z różnych koncertów-posklecałem je z paru filmików z YouTube. To jest moja pasja. Niestety nie dam Ci tego obejrzeć, bo juz więcej mnie nie odwiedzisz- nie grzeszy to ani jakością, ani zbyt intreresujące to nie jest, ale wiesz..odrobina artyzmu z programu komputerowego. Ładnie wygląda na półce. Prawda?
-to ja ide, pa.
Odpowiedz
Sienkiewicz ku pokrzepieniu serc, zioooonie maturą Język
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Zgadzam się ze wszystkim, co napisał Faf - a już najbardziej z tym kółkiem wzajemnej adoracji. Parfrazując niektórych użytkowników forum - napisałeś piękne i jak zawsze mądre słowa, Fafie!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Się skumało dwóch 19 latków z Poznania, układy, kolesiostwo Język Ale fakt, że wzajemna adoracja unosi się w powietrzu (Ania, kiedyś zapewniałaś, że nie dostaje się tu bana za poglądy Oczko )
Odpowiedz
Wszak pisałem: "kto nie jest z nami, jest przeciwko nam"... Smutny
Odpowiedz
Ban z powodu poglądów? To by była głupota jak nie wiem co. Uśmiech Możesz spać spokojnie Filip. Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
filipk91 napisał(a):Się skumało dwóch 19 latków z Poznania, układy, kolesiostwo Język Ale fakt, że wzajemna adoracja unosi się w powietrzu (Ania, kiedyś zapewniałaś, że nie dostaje się tu bana za poglądy Oczko )

Bardzo mądre słowa! To zaszczyt, że na forum przebywa tak mądra osoba jak Ty, Filipie!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Czuję, że nie był to komplement Język
Odpowiedz
No to mamy drugie kółko wzajemnej adaracji, krytykujące wszystko co napotka po drodze - nie dając nic w zamian.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
No więc właśnie! Bo jeśli coś popieram i nie krytykuję i podobnie myśli kilka innych osób to już jest kółko wzajemnej adoracji??? No bez przesady. Mam takie samo prawo do chwalenia jak Wy do krytykowania.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Irytuje mnie określenie "kółko wzajemnej adoracji". Czy nie można wziąć pod uwagę, że miłe słowa wynikają z czystej sympatii do kogoś? Idąc tym tokiem myślenia można stworzyć "towarzystwo wzajemnej nieadoracji"! Andrzej i Robert prawdę piszą.
We'll make it to

Odpowiedz
Ania_M napisał(a):Irytuje mnie określenie "kółko wzajemnej adoracji"

Mnie również. Figura retoryczna stosowana z braku argumentów. Ogarnijcie się, chłopaki Uśmiech I mniej cynizmu, czy też zgorzknienia.

edit: a w temacie: stanowczo tu za dużo emocji, po obu stronach. Uważam, że można krytykować tak, aby krytykowana osoba nie tylko nie poczuła się urażona, ale nawet poczuła się wdzięczna. Ktoś może zadać pytanie: po co? Na to nie mam odpowiedzi. Ja tak wolę po prostu. Można też reagować na krytykę spokojnie, ale tak, aby krytykantowi poszło w pięty Oczko Tu chyba nie będzie pytania "po co".

W sumie to wyszła mi ciekawa konkluzja na temat ludzkiej natury, z tym "po co" Oczko

----------------
Słucham właśnie: RAMMSTEIN - SEHNSUCHT
via FoxyTunes
Odpowiedz
Bart napisał(a):Mnie również. Figura retoryczna stosowana z braku argumentów. Ogarnijcie się, chłopaki Uśmiech I mniej cynizmu, czy też zgorzknienia.

Po chwili przerwy na odetchniecie, i zdecydowaniu się na brak komenatrza do komantarza komentarzy, stwierdziłem, że utnę dyskusje na koniec. Dzis usiadlem, chwyciłem długopis i prezentuje Wam mój własny projekt okładki tego DVD.

Mam nadzieje, ze dostane tylko miłe komentarze i jak ktos mnie skrytykuje to dostanie nauczke! Język

Załączone pliki
.jpg   okladka.jpg (Rozmiar: 75.05 KB / Pobrań: 28)
Odpowiedz
Jesli jakiegos fragmentu filmu nie ma, albo przez jakość nagranie przypomina juz bardziej koncert Beaty Kozidrak, to proponuje wstawienie tych trzech rysunków.

1. Najpierw rzut na Torwar- wszyscy dobrze sie bawią, każdy z aparatem i przygotowaną do akcji komórką z funkcja video

2. Potem ŁAGODNE! zbliżenie na palce Mistrza.... iiii

3. Nastepnie rzut na śpiewajace usta Marka Knoplera

i tak w kółko, muzyka w tle robi swoje Uśmiech

i jak??

Załączone pliki
.jpg   slajdy.jpg (Rozmiar: 73.96 KB / Pobrań: 27)
Odpowiedz
Szydera ludzka nie zna granic Język
Ty jesteś przed maturą? Jak tak, to musisz być nieźle już obkuty, skoro zamiast się uczyć rysujesz takie bzdety Język
Odpowiedz
O mein Gott...
We'll make it to

Odpowiedz
A tak btw, nie wiedziałem, że Mark ma 6 palców w prawej dłoni Język
Odpowiedz
Filip, to przecież wyjątkowy muzyk, więc nie może mieć wszystkiego tak jak normalni ludzie. Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
filipk91 napisał(a):A tak btw, nie wiedziałem, że Mark ma 6 palców w prawej dłoni Język

Mark nie ma ale to arcydzieło na pewno wymagało szesciu palców Duży uśmiech
Odpowiedz
seska napisał(a):Mark nie ma ale to arcydzieło na pewno wymagało szesciu palców Duży uśmiech

Mature zdawałem rok temu-13 minut na rysunek, 5 i pół na zeskanowanie i 3 na wrzucenie na forum- poprostu kupa czasu.

A ten szósty palec jest używany tylko przy dłuzszych dystansach- np przy Thelegrapf Road Uśmiech
Odpowiedz