16.01.2009, 19:36
Zwracam honor
Love, Peace & Dire Straits
|
Nowy album MK - Get Lucky :)
|
|
17.01.2009, 01:15
Nie ma sprawy
03.02.2009, 14:18
heheh
Szczególnie że Knopfler umieścił by na plakacie siebie w fazie młodzieńczej )) hehehe
04.02.2009, 18:49
Guy Fletcher nie podaje dokładnej daty wydania nowej płyty ale mówi że prawdopodobnie wrzesień. Wiem że to nic nowego ale warto to odnotować
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
04.02.2009, 21:20
No to mamy jakiś punkt zaczepienia
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
06.02.2009, 12:52
Mnie się zawsze w połowie lipca już chce do szkoły, a w zeszłym roku już w ogóle nie chciałam wakacji z uwagi na to, że ja je miałam praktycznie od maja 2007 do maja 2008 i myślałam, że zwariuję jak mi doszły dodatkowe 3 miesiące "urlopu". :p
U mnie + końca wakacji się zawsze znajdzie.
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
06.02.2009, 20:24
Aaaa... Widać, że Twoim umysłem manipuluje jakiś szalony naukowiec, który chce zawładnąć światem - nie daj mu tej satysfakcji!!!
Wakacje rlzzz... ;P P.S. Ja też mam swoją małą wizję świata... Ja na tronie... przed kompem... Szkoły, humanitarnie, pozamykano... Dzieci się śmieją i jedzą lody od Schollera, rodzice w pracy... Pełno złotych wrózek i każda spełnia życzenia... Wszędzie pachnie igiełkami i nie ma głodu... Aj, aj, aj, grunt, że szkoły pozamykano...
...now the sun's gone to hell...
...and the moon's riding high...
06.02.2009, 20:26
W szkole dzieci też się śmieją
W sumie im starsze, tym więcej ;D
Love, Peace & Dire Straits
06.02.2009, 22:19
JK7 napisał(a):Aaaa... Widać, że Twoim umysłem manipuluje jakiś szalony naukowiec, który chce zawładnąć światem - nie daj mu tej satysfakcji!!!A dam - lubię uszczęśliwiać ludzi. :p Nikt mną nie manipuluje - mną się nie da manipulować. ![]() JK7 napisał(a):Wakacje rlzzz... Nie mówię że nie, ale w czasie długiego wolnego dzieci się nudzą ![]() JK7 napisał(a):P.S. Ja też mam swoją małą wizję świata... Ja na tronie... przed kompem... Szkoły, humanitarnie, pozamykano... Dzieci się śmieją i jedzą lody od Schollera, rodzice w pracy... Pełno złotych wrózek i każda spełnia życzenia... Wszędzie pachnie igiełkami i nie ma głodu... Aj, aj, aj, grunt, że szkoły pozamykano...Absolutne NIE zamykaniu szkół! To najlepsza rzecz jaka się może w życiu trafić! No, może jedna z najlepszych. Nie widzisz pozytywnych stron? Naprawdę? ![]() filipk91 napisał(a):W szkole dzieci też się śmiejąNo właśnie. Im dalej, tym bardziej się można powygłupiać.
Nie wiem jak u to jest u Was ale ja naprawdę nie moge sie już doczekać tego albumu
Chyba jeszcze bardziej kiedy teraz ukazuje się tyle nowych plyt. No dobra Mark we wrześniu poczekamy ale cholernie będzie się ten czas dłużył. Tyle chcialem powiedzieć
Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty, Robert, myślę że większość z Forumowiczów tak ma.
![]() Pomału odliczam do jesieni ![]() I zastanawiam się kiedy pojawi się pierwsza piosenka do odsłuchania Mam ambicje, żeby nie skorzystać z tego, ale nie wiem czy mi się uda.
13.02.2009, 21:07
A tak na marginesie czy ktoś pamięta kiedy ukazała się pierwsza piosenka z KTGC
Robson napisał(a):I co bardzo ważne a może nawet najważniejsze- niczego nie musi udowadniać. Święta racja! To mi się podoba. Czegokolwiek bysmy się nie spodziewali, zakładali ze wyjdzie taki czy siaki album, to Knopler jest wyjatkowym indywidualistą, tworzy coś na co ma ochotę i co jemu się podoba. Przez to prawie za każdym razem mamy kawał dobrej, szczerej muzyki, ktora w dodatku jest oryginalna i nie jest powieleniem czy przeobrażeniem czegoś co już powstało. Mniej narzekania, wiecej doceniania. Bo czy Mark nie jest artystą, który zasługuje na ogromny szacunek? Z perspektywy innych artystów, czasów i trendów jakie panują, dla mnie jest prawdziwym Artystą przez duże "A" ![]() ....może troche "ni z gruszki nie z pietruszki" ale musiałem to napisać
14.02.2009, 11:01
seska napisał(a):A tak na marginesie czy ktoś pamięta kiedy ukazała się pierwsza piosenka z KTGCPod koniec lipca 2007
14.02.2009, 19:07
Guy pisze na Forum:
Mark and I have been at work since the first week of Jan and the band are coming out again in 2 weeks, then we mix. There will be another diary entry in a few weeks.
17.02.2009, 21:21
W pierwszym tygodniu marca możemy sie spodziewać nowych wieści od dr Fletchera.
17.02.2009, 21:26
A czy ktoś z Was pamięta kiedy w przypadku K2GC pojawiła się lista piosenek w dzienniku dr Fletchera?
A w ogóle, ciekawe skąd ten "dr"?
24.02.2009, 23:31
A takie jedno zdanie od Guy'a Fletchera wrzucam
![]() "There are moments on the new album which may make you crazy" Trochę wyrwane z kontekstu bo chodziło o wykorzysatnie pewnej gitary Ale czego się nie robi dla podgrzania temperatury
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Nowy soundtrack Marka? | Dawid | 7 | 24,820 |
27.08.2011, 15:50 Ostatni post: Robson |
|
| Get Lucky - utwór tytułowy | Robson | 62 | 85,104 |
10.08.2009, 14:21 Ostatni post: Robson |