Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Trójce
Niedziela, 29 listopada 2009

George Harrison, John Lennon, Paul McCartney, Tom Waits, Norah Jones, Steve Hackett, Lisa Gerrard, John Mayer, Joe Bonamassa, Alison Moyet, Jason Mraz, No-Man, Believe, Osada Vida, Mark Knopfler, Trzeszcząca Płyta 4 i 5 ...
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Ostatnio w minimaxie, leciał 3 bonus "Pulling Down The Ride" i odniosłem wrażenie, że pan Leszek puszczał tę piosenkę z "lekkiego"Uśmiechprzymusu, w komentarzu wspomniał coś o marudzącym gitarzyście (i to chyba 2 razy:eekUśmiech, czyżby przestał go lubic:p??
Odpowiedz
E tam od razu przestał lubić tak powiedział z sympatii. Marcin Kydryński np. za każdym razem mówi markotny MarkUśmiech
Odpowiedz
Wreszcie coś nowego w minimaxieUśmiech, nie wiedziałem, że MK grał z Hankiem Marvinem, całkiem przyjemnie się słuchało, nawet też mi się podobała piosenka Davida i jeszcze całkiem ciekawy cover "Whoop de doo", tylko nie zapamiętałem kogo??Smutny
Odpowiedz
To był Jimmy Buffet z płyty "Take The Weather With You" A wczoraj Dawid K. Obchodził urodzinyUśmiech
Odpowiedz
Chyba nie powiedzieli nawet kto grał Whoop de doo. A po urodzinowym knopflerowym secie była fajna godzinka wspominkowa o Beksie.
Odpowiedz
O tak. Leszek Adamczyk pamietał. A wcześniej w pierwszym programie Polskiego Radia no i u Piotra Kosińskiego był specjalnym gościem między 2 a 6 rano. Znów nie spałem calą noc jak za dawnych lat...
Odpowiedz
A co powiecie na nowego dyrektora Trójki? Czy to ten sam który przegonił audycje autorskie w BISCE? Oj źle się dziejeSmutny
Odpowiedz
Robson napisał(a):A co powiecie na nowego dyrektora Trójki? Czy to ten sam który przegonił audycje autorskie w BISCE? Oj źle się dziejeSmutny

Niestety to ten sam!!! Jak nie będzie rewolty jakiejś to czarno widzę dalsze losy Trójki. A jednocześnie dalsze losy Marka Knopflera w Trójce bo z komputera to raczej nie będąć grać takich numerów jak z ostatniej płyty Mistrza
Odpowiedz
Właśnie przed chwilą Blue Tarp Blues Sonny Landreth with Mark Knopfler. Mniam, co za kawałek na poczatek dnia!!!
Odpowiedz
Mark Knopfler w Studio im. Agnieszki Osieckiej w tym roku. Ponoć.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
A skąd takie info Romku ??

Było by pięknie !!

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
No właśnie. Skąd takie Info?
Odpowiedz
Dostałem sms od kolegi, że redaktor Baron był łaskaw podzielić się informacją o takich planach. Ale jak to mówi mój inny kolega - pożywiom, uwidim...
Odpowiedz
Marek Niedźwiecki w Trójce od kwietnia!
Odpowiedz
Tak to już wiemy w innym wątku jest kilka wpisów a co do występu MK myślalem że to coś bardziej konkretnego. Kiedy ukazywała się płyta "The Ragpicker's Dream" też byly moce plany ale być może pojawiła się większa nadzieja o której nie za wiele wiemyUśmiech
Odpowiedz
A jakie knopflerowe nuty w ostatnim minimaxie zagościły ? Słuchaliście ? Bo ja niestety przegapiłem fragment po 22-ej :mad:
always look on the bright side of life

Odpowiedz
To jest trzeci tydzień miniMAXU bez MK. Panie Leszku. No chyba list napiszęUśmiech
Odpowiedz
I napisałemUśmiech Poszło "Time In The Sun" i "Early Bird" a niech ludzkość wie o takich Knopflerach. Leszek Adamczyk odpisał że brak MK osattnio spowodowany jest faktem roku Hendrixa ale Mark bedzie pwracał od czasu do czasu.
Odpowiedz
Robson napisał(a):I napisałemUśmiech Poszło "Time In The Sun" i "Early Bird" a niech ludzkość wie o takich Knopflerach. Leszek Adamczyk odpisał że brak MK osattnio spowodowany jest faktem roku Hendrixa ale Mark bedzie pwracał od czasu do czasu.
Rok Hendrixa rokiem Hendrixa, ale żeby w ciągu 3 godzin nie wygospodarować 15 minut dla Mistrza... :mad:
always look on the bright side of life

Odpowiedz