Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
A propos najbliższego występu Stinga - piszę do Rzecznika Praw Obywatelskich - moje konstytucją zagwarantowane prawa cierpią...

PS. Właśnie usłyszałam, że jak mam kom. w Plusie to może dla mnie zagrać... 2+1 :blink:
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Okazuje się, że Sting może zaśpiewać z każdym i myślałem że też może zagrać dla każdego. Niestety Smutny
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
hej, cóż to za straszne miny...przecież to nie jest aż takie trudne zdobyc te wejściówki, ja sama mam już 4 i dzięki temu dzielę się z przyjaciółmi, którzy bardzo chcą iść, a nie mają Idei. Z drugiej strony przypuszczam, że jest sporo osób, które mają idęę vel. Orange i na koncert się nie wybierają.
bez względu na to na ile to uczciwe czy czyste ze strony Stinga czy organizatorów, mam nadzieję że będzie to świetny koncert.
ps. kto jeszcze się wybiera?
seeEMILYplay
Odpowiedz
ja Język
Odpowiedz
Dziewczyny powiedzcie proszę jak zdobyć wejœciówkę??? - moja siostra baaardzo lubi Stinga, wysyła po nocach jakieœ œmieszne sms-y z kilku telefonów żeby wylosować wejœciówkę i nic...... napiszcie na pawel_1976@gazeta.pl dzięki
P.S. Przepraszam Was bardzo za uprawianie "prywaty" na forum, ale bardzo chciałbym jej pomóc...
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz
tak szczerze mówišc to nie wiem od czego to zalezy, bo 2 razy mi się udało a kolejny już nie ( z różnych telefonów). udało się np kiedy wysyłałam zgodnie z wiadomoœciami w trójce.chyba nie pozostaje nic, tylko probowac.
zycze powodzenia i refleksu.

najœwieższe wieœci:
Od dziœ podwyższa się dziennš zaproszeń pulę do 4.000, przy czym podczas każdej godziny między 6 rano a 2 w nocy następnego dnia będzie przyznawane po 200 z nich według kolejnoœci wysłania sms-a.

Dzięki tej zmianie dzienna pula zaproszeń nie będzie ulegać wyczerpaniu w cišgu niecałej minuty po północy, jak to miało miejsce do tej pory. Idea chce w ten sposób dać szansę otrzymania zaproszeń szerszej grupie swoich klientów.

Potwierdzeniem otrzymania biletów będzie SMS zwrotny, będšcy jednoczeœnie upoważnieniem do odbioru 2 biletów w dniach 9-24 wrzeœnia br. w dowolnym
seeEMILYplay
Odpowiedz
Emily dziękuję za dobre wieœci, może w końcu się uda....Dzięki
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Aug 8 2005, 10:45 AM
Wrocilem z Pragi-tlumy turystow, w knajpach chca czlowieka oszukac na "zywca" jak uslysza obcy jezyk...-troche do d..., no i nie chce mi sie isc do pracy jutro Język , bylem prawie tydzien bez muzyki Mistrza, ale dzieki temu tesknie do niego bardziej niz kiedykolwiek, i bardzo ciesze sie na spotkanie z Wami w Sopocie. A wiec cala naprzod ku nowej przygodzie!!!

Powiem Wam, ze to co mnie oczarowalo to praskie ZOO, po prostu mistrzostwo!!! W Oliwie w Gdansku jest najpiekniej polozone ZOO w Polsce, ale to w Pradze mnie zmiazdzylo. Warunki dla zwierzakow fenomenalne, wlasciwie nie ma klatek, bardzo zblizone warunki do naturalnych. Uwielbiam dziekie koty-i mialem mozliwosc zobaczenia: tygrysow, panter, panter mglistych, lwow, gepardow Uśmiech. Pantery mgliste widzialem do tej pory tylko w tv, a tu przez szybe mozna wlasciwie poglaskac. Jak ktos bedzie, to bardzo, bardzo polecam to miejsce-czas na zwiedzanie, minimum 5 godzin Język
wow to mamy podobna pasję tez uwielbiam dzikie koty, byłem w Pradze, ale niestety zrezygnowaliœmy z wizyty w zoo, terz załuje dziesięciokrotnie, hehehe w Krakowie dopiero jest ładnie połozone Zoo tylko małe okrutnie Smutny, natomiast to w Oliwie przeraziło mnie warunkami w jakich żyja zwierzęta, a przedewszystkim ich stanem zdrowotnym, 3 niedŸwiedzie w jednej klatce z tego jeden miał dziurę w brzuchu !!! tak otwarta ranę i nikt się nim nie przejmował, chyba powinien być w izolatce pod obserwacjš, a nie na upale i z muchami Smutny
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
( MICHAŁ)wow to mamy podobna pasję tez uwielbiam dzikie koty, byłem w Pradze, ale niestety zrezygnowaliœmy z wizyty w zoo, terz załuje dziesięciokrotnie, hehehe w Krakowie dopiero jest ładnie połozone Zoo tylko małe okrutnie , natomiast to w Oliwie przeraziło mnie warunkami w jakich żyja zwierzęta, a przedewszystkim ich stanem zdrowotnym, 3 niedŸwiedzie w jednej klatce z tego jeden miał dziurę w brzuchu !!! tak otwarta ranę i nikt się nim nie przejmował, chyba powinien być w izolatce pod obserwacjš, a nie na upale i z muchami

Trzeba było zadzwonic, zrobilibyœmy jakieœ piwko, a Ty chadzasz z niedŸwiedziami. Oczko
Odpowiedz
Moja interwencja u Rzecznika Praw Obywatelskich poskutkowała B) Szczęśliwy -> http://sting.wp.pl/
Dostęp szerszy, ale wcišż ograniczony... :angry:
No dobrze, startujemy, kto chętny! Uśmiech
</span>
Odpowiedz
Wszystkich kolegow knopfleromaniaków z Wybrzeża przepraszam za opóżnianie planów realizacyjnych. Cholera po urlopie nie mogę się pozbierać i na dodatek prawie cały tydzień leżałem w łóżku chory.Wszystko podcišgnę czasowo.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Witam

Chyba mało kto nie lubi dzikich kotów. Moim zdaniem to piękne i fascynujšce zwierzęta. Mogę godzinami oglšdać filmy dokumentale z ich udziałem, choć nic nie zastšpi widoku na żywo. Oczywiœcie nie "twarzš w twarz" w ich œrodowisku naturalnym Uśmiech.
Jak do tej pory miałem okazję oglšdać je tylko w Warszawie i jeszcze jakimœ ogrodzie zoologicznym ale nie pamiętam jakim, musiałem być wtedy bardzo młody Uśmiech. Hm... kto wie czy to nie zoo w Gdańsku Oliwie.
Ile razy czytam lub słyszę o tym, iż tygrysom grozi wyginięcie to ogarnia mnie złoœć na ludzi, że dostajšc od Pana Boga tak piękne miejsce do zamieszkania jakim jest ziemia potrafimy z takim uporem i skutecznoœciš niszczyć jej piękno.

A właœnie tygrysy to chyba taki mój nr 1 wœród dzikich kotów.

Pozdrawiam
Odpowiedz
dla mnie tez tygrysy sa numer 1, ale tuz za nimi plasuja sie pantery. Dziekie koty to po prostu mistrzostwo swiata, dla mnie odlot!!! Język
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Mnie tam kręcš zwykłe dachowce lub koty rasy maine coon. Przynamniej jak mruczš to można być pewnym, że nie wyrwiš głowy razem z płucami. Język
Odpowiedz
ja mam dachowca od 10 lat (babka) i przynajmniej nie mam komarów i pajšków w domu Język
tea
Odpowiedz
nie, nie, wszystkei koty sa przeurocze Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Czarne pantery rżadzš!!! A do łapania much, komarów, pajšków czy nawet os można wytresować psa... z doœwiadczenia wiem że owczarki niemieckie się do tego nadajš...
It's what it is...
Odpowiedz
19.09.2005 w Erfurcie(Niemcy, byłe NRD) jest koncert Bryana Adamsa.Jak zwykle mam nie daleko i postanowiłem pojechać na ten koncert.Zainteresowanie tym wykonawcš w Niemczech było tak duże ,że jest to dodatkowy koncert.Już mam trochę wyrzuty sumienia, że zdradzam naszego MK, ale tak mi się chciało takiego prostego,nieskomplikowanego, ostrego w brzmieniu,balladowego rocka posłuchać.
Jeœli ktoœ przynajmniej od czasu do czasu slucha Bryana(czyli tak jak ja) to niech da hasło to po koncercie coœ tam napiszę.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Lubię balladowego Bryana Adamsa ale nie tylko Oczko Takie kawałki jak: "Summer Of '69" czy "Run To You" po latach œwietnie brzmiš Oczko Tak więc Andrzeju ja z przyjemnoœciš poczytam Twoje wrażenia Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Pokoncertowe wrażenia sš jednš z moich ulubionych lektur ( i... nie ograniczam się bynajmniej do koncertów MK Oczko) --> Andrzeju, czekamy... Wywracanie oczami
</span>
Odpowiedz