14.10.2005, 17:10
A ja znalazłem dzi to http://www.stefanprice.com/ zupełnie przez przypadek...
It's what it is...
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
|
|
14.10.2005, 17:10
A ja znalazłem dzi to http://www.stefanprice.com/ zupełnie przez przypadek...
It's what it is...
14.10.2005, 19:19
"Local Hero" w Polsacie? Przerywany reklamami? Błeeeeee! :angry:
16.10.2005, 21:32
17.10.2005, 07:47
Witam
Nie oglšdałem Local Hero w Polsacie ale faktycznie reklamy potrafiš zdenerwować. Jednak za co gorszego niż reklama w trakcie filmu uważam dubbing. Na szczęcie polskie stacje nie stosujš tego koszmarnego rozwišzania. Stacje ani dystrybutorzy kinowi. Osobicie najbardziej odpowiada mi klasyczne i stare rozwišzanie czyli oryginalna cieżka audio i napisy. Dobry lektor też nie jest zły ale jednak preferuję napisy. Proszę jednak mojego psioczenia na dubbing nie odnosić do bajek. O nie. Te Polacy "podkładajš" wprost genialnie. A wiem co mówię, bo bardzo lubię oglšdać bajki . Poza tym wydaje mi się, że te współczesne sš nie tylko dla dzieci.Pozdrawiam
17.10.2005, 14:14
Oglšdałem kiedy "Comfort And Joy" (nie pamiętam już, na którym programie). Film, mimo pónej pory, był tak gęsto przetykany reklamami, że szlag mnie trafiał. Tym bardziej, że go nagrywałem, a nie chciałem bawić się w zatrzymywanie i ustawianie tamy po każdym bloku reklam. Potem i tak przez pomyłkę go skasowałem...
17.10.2005, 15:06
Tylko Locala powtarzajš w nieskończonoć :angry: Już chyba leciał na wszyskich stacjach. A może "Last Exit..." kiedy by nadali albo włanie Comfort. Oj Kto z naszego forum powinien pracować w oddziale TV
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
19.10.2005, 17:40
Łohoho! O tej porze to ja z musu muszę spać... A ma kto na płytce?
It's a critical solution
And the east coast got the blues It's a mass of cofusion Like the lies they sell to you...
21.10.2005, 06:54
Robson, zaloze sie ze ty pierwszy przeczytasz te widomosc.....
sorry, ze tak offffffffffffffffff topic, ale nie moglem sie powstrzymac ![]() pozdrawiam wszystkich fanow NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!! ps. JAK to dobrze miec gdzie napisac taka bezsensowna off-topicowa wiadomosc, ktora wszyscy zrozumieja.... mam nadzieje..... ![]() ps.2 Jezeli dyrekcja w Kraku uwaza ten post za niestosowny, prosze o usununiecie go z archiwum tego zacnego forum.... ps3. robson - prosze o odzew...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
21.10.2005, 07:49
A jednak nie Robson był pierwszy. Ale jako jeden z wszystkich fanow NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!! pozdrawiam tez wszystkich kolejnych fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!!
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
21.10.2005, 09:07
kurcze... no to przegralem... ale zawsze milo zobaczyc ze fani NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHACZASOW nie spia
![]() pozdrawiam Romek
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
21.10.2005, 09:22
a ja się strasznie ucieszyłem słuchajšc wczoraj trójki: jaki słuchacz napisał do prowadzšcego porannš audycję Piotra Barona z pytaniem jaki utwór pan Piotr pucił w sobotni poranek, kiedy zastępował Niedwiedzia prowadzšc Markomanię, bo słuchaczowi baardzo się ten utwór spodobał, ale nie dosłuszał tytułu i nazwiska wykonawcy. A pan Piotr na to że....?
że to było (...) - teraz ja nie dosłyszałem :-) z pięknej płyty Marka Knopflera Sailing to Philadelphia, ja również przepraszam was bardzo za ten nieszczęsny wpis, ale... poprostu wzruszyłem się wtedy i ucieszyłem słyszšc że kolejnym ludziom podoba się Jego muzyka. pozdrawiam ciepło ps. wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur ![]() Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całociš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..)
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
21.10.2005, 09:23
Nie piš, nie piš !!!
Pozddddddddddrrrrrrrrrowieniaaaaaaa !!! Thhhhhhhhhankkkkkk yooooouuuuuuuuuuuu !!
21.10.2005, 10:06
Cytat:Originally posted by pawel@Oct 21 2005, 09:22 AMI tak trzymać!!! Czuj czuj! ... PS. Kuba, co mi się zdaje (sorry Anrom ), że byłam jednak ciut wczeniej - przejmuję wartę o 7.00 :ph34r: (obowišzkowa pobudka: pon - pt at 5.15 am ). No w każdym bad razie... melduję się na posterunku ....Czuwaaj!!!
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
21.10.2005, 13:13
Przecieram oczy i pozdrawiam serdecznie fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASÓW. Przejmuje stery
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
21.10.2005, 13:30
No to już mogę oddać posterunek w dobre ręce
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
21.10.2005, 15:25
Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 21 2005, 09:07 AMO 7.00 to sie pracuje a nie spi!!! Ale oczywiscie prace rozpoczyna sie od: 1. umycia kubka bo wczoraj nie bylo czasu - 7:00 - 7:01 2. popijania dobrej goracej tea na przebudzenie - 7:02 - 7:..., a w czasie popijania patrz pkt.3 3. czytania najnowszych wiesci na forum fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHACZASOW B)
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
22.10.2005, 19:26
Hm, ja tak lekko melancholijnie, ale tak mi akurat w duszy gra...
http://muzyka.onet.pl/mr,1170767,wiadomosci.html Chris nagrywał co kiedy z NAJWSPANIASZYM ARTYSTĽ WSZECHCZASÓW? Bo z Davidem to wszyscy wiemy
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
22.10.2005, 19:59
Z MK - nie. Aczkolwiek niejeden dał się nabrać, kiedy usłyszał np. "Windy Town".
22.10.2005, 20:17
Nom, przypomina się ta dyskusja
Która zresztš rozstrzygnšł nieoceniony Olaph http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...=652&st=30 Ja tymczasem słucham Stinga. Lubię posłuchać innych rzeczy, żeby sobie zaostrzyć apetyt na N.A.W.* B) *wiecie o kogo chodzi
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Offtop - co mi w duszy zagrało | schnitzell | 0 | 7,854 |
Mniej niż 1 minutę temu Ostatni post: |
|