Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Cytat:Originally posted by Trissi@Feb 5 2006, 11:49 PM
[Obrazek: ph.35401.jpg]
Simple things in life
Bring the greatest pleasure
A smile, a kiss
A little baby's laughter
It makes no difference
If we run away in fear
The little things in life hold us so near

[SRV]

ciekawe jak się œmieje to babe'ini ^_^
pewnie słodko Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Czwartek 9.02.2006 godz.22,36 w Radio RMF FM przemówił Mark Knopfler z pozdrowieniami dla słuchaczy.
Dzień ogolnie był wredny i nerwowy, ale przynajmniej samochodowy powrót z pracy zakończył się miłym akcentem.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
W jaki sposób można posłuchać audycji Robsona?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
:o
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jambore@Feb 17 2006, 04:16 PM
:o
dobre!
no to probuje... :o
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
A w Opolu pada deszcz Oczko
Odpowiedz
a w Szczecinie It never rains Język
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
http://img136.imageshack.us/img136/8015/...val1eh.gif

kto zagra? Uśmiech a może ktoœ zagra i nawet zarejestruje na komputerek? Uśmiech
Odpowiedz
A gra mi w duszy w tej chwili The Long Highway z Hamburga z 8 czerwca 1996 roku. I ta hawajska gitara w tle oj kurcze coœ odpływam... Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Wczoraj słuchałem sobie Dark Side Of The Moon. Niestety, jak wszystko, bicie serca skończyło się... wtedy przełšczyłem na radio i ku mojej uciesze usłyszałem piękne gitarowe frazy z BiA na RMF FM. Myœlę sobie, fajnie jest. A potem... SZOK. Goœć z radia zaczšł mówić, cytuję:

"I jeszcze długo, długo nic... tylko muzyka... dwa utwory jednego człowieka obok siebie. W roku 1979 pierwsze turnee Dier Straits po USA [podał iloœć koncertów, ale zapomniałem - tol]. Tak narodziła się legenda. A największym przebojem z płyty Brothers In Arms był ten oto utwór: Money For Nothing."

No i wiadomo co było dalej. Ja nadal pozostaję w szoku Szczęśliwy
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Miałem dziœ łzy w oczach kiedy Sikora wzruszył się udzielajać wywiadu po fenomenalnym występie na 15 km w biegu ze startu wspólnego. Dla takich chwil warto kochać sport, warto żyć!!! Przez cały bieg omal nie doznałem zawału serca, omal nie pokłóciłem sie z mojš pannš-hihihi. Brawo Tomasz Sikora-prawdziwy sportowiec!!! Bo biathlon, to bardzo specyficzna konkurencja i daletgo tak bardzo trudno być na topie od tylu lat Uśmiech

ps. to może złe..., ale na ostatnim strzelaniu za całych sił chciałem żeby Niemiec spudłował... Oczko
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Feb 25 2006, 06:38 PM
Miałem dziœ łzy w oczach kiedy Sikora wzruszył się udzielajać wywiadu po fenomenalnym występie na 15 km w biegu ze startu wspólnego. Dla takich chwil warto kochać sport, warto żyć!!! Przez cały bieg omal nie doznałem zawału serca, omal nie pokłóciłem sie z mojš pannš-hihihi. Brawo Tomasz Sikora-prawdziwy sportowiec!!! Bo biathlon, to bardzo specyficzna konkurencja i daletgo tak bardzo trudno być na topie od tylu lat Uśmiech

ps. to może złe..., ale na ostatnim strzelaniu za całych sił chciałem żeby Niemiec spudłował... Oczko
No nieŸle-trochę szkoda ,że Tomek spudłował na ostatnim strzelaniu i doszło mu parę metrów.Brawo.
Odpowiedz
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...imagesr&start=2
fajne fotki,galeria,fotos.MK
Odpowiedz
Jak tam Purple i SBB. Kto był ? Jamm(Jacek) odezwij się.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
No to może ja? Mogę? Oczko
Na wstępie pozdrawiam miłych towarzyszy swych koncertowych czyli lukasa1119 i ddawwidd'a Duży uśmiech takie forumowe purplowanieUśmiech nie obyło się więc bez wspominek koncertu MK w Spodecu..ech...przy okazji okazało się znów, że œwiat jest przerażajšco mały, oto bowiem od słowa do słowa, okazało się, że koledzy siedzieli na koncercie Marka miejsce w miejsce obok siebie (zupełnie się wówczas nie znajšc)Duży uśmiech
No, ale zostawmy maj, przejdŸmy do lutego. Panowie dali występ, nie bójmy się tego słowa, FENOMENALNY. Od niezwykle energetycznego Pictures of Home na poczštku, po końcowe Hush i Black Night z ogromnym udziałem oszalałej już całkiem publicznoœci spodka wypchanego niemal do ostatniego miejsca. Tak, właœnie ta niesamowita atmosfera najdłużej pozostanie mi w pamięci (no, może jeszcze rozpruwajšco oszałamiajšca solówka Steve Morse'a ze Stairway to Heaven przechwyconym przez zespół, szkoda że nie w całoœci), aż miło było patrzeć, ile frajdy sprawia im granie. Z ust Glovera uœmiech nie schodził chyba ani na chwilę, Gillan tradycyjnie nie mógł uwierzyć w to, co widzi (UNBELIEVABLE!:d).
Znamienne jest to, że utwory z nowej płyty nie stanowiły przerywników między oczekiwanymi "hiciorami", poziom koncertu był wyrównany - cały czas równie wysoki, nowe utwory niemal nie ustępowały starym, czego dowodem była reakcja publicznoœci. Mam wrażenie że panowie zatęsknili za latami młodzięńczego szaleństwa, co dało efekt naprawdę mocnego uderzenia.
Państwo wybaczš może ciut za dużš ekspresyjnoœć tego, co napisałam, ale naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem, a przecież w 2003 roku byłam na dp i aż tak mnie tamten koncert nie zachwycił.
seeEMILYplay
Odpowiedz
O tak! koncert œwietny. W zasadzie Emilka wszystko już napisała... Pominęła chyba tylko Contact lost zadedykowane ofiarom katastrofy budowlanej na MTK i ich rodzinom. Fantastyczny popis dał jak zwykle Don Airey na klawiszach, który może nie przewyższa Lorda, jednak chyba nieœmiało mu dorównuje... Widzieliœcie kiedy żeby od klawiatur trzęsł się Spodek? Tak właœnie było! Jedyny minusik to kaszlšcy z poczštku występu Gillian Duży uśmiech
Panowie z Deep Purple znów w dobrej formie, czego nie mogę powiedzieć o supporcie czyli SBB. Rozczarowałem się nieco. Zespół zagrał w zmienionym składzie (brak Paula Wertico, oraz Sławomir Piwowar na drugiej gitarze) i nie oczarował mnie jak to zwykł mieć w zwyczaju. Inna sprawa, że zostali trochę przyciszeni...
Tak œwiat jest baaardzo mały Duży uśmiech
Dokładniej to siedziałem na Knopflerze obok mamy ddawida, której dziękuję za podwiezienie do domu po tych szalonych purpurowych popisach Duży uśmiech
O stłuczne na przejœciu, kiedy to jakiœ bałwan chciał najwyraŸniej nas (pieszych) potršcić rezygnujšc z tego niecnego planu w ostatniej chwili nie wspomnę :ph34r:
Odpowiedz
a ja delektuję sie Back To Tupelo Uśmiech
Odpowiedz
Czy może ktoœ podpowiedzieć co to? Dire Straits - ALCHEMY LIVE : Region 2 DVD http://www.ebay.pl/listResults?SearchWorld...s&PageNumber=13
Odpowiedz
Nie wiem o co chodzi z tym wydaniem alchemy, natomiast zastanawialismy sie kiedys nat takim wydaniem 2cd+dvd. Info na temat:
It's a digipack with three discs: Two CDS and a "DVD". It's aspect ratio is 4:3, the sound is a poor DD 2.0 at 192 Kbps, not Dolby Surround 2.1. The master is the same that the VHS edition.
Very curious but bad DVD, an mediocre VCD in DVD format.

wedlug mnie nie warto 50$. Trzeba zaczekac na oficjalne wydanie
pozdrawiam
Raingod
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
mamy dzisiaj DZIEN spod znaku NALESNIKA Uśmiech
otoz wyspiarze obchodza dzisiaj odpowiednik naszego tlustego czwartku.
podobnie ztreszta ma sie rzecz z Francuzami- oni maja Tlusty Wtorek.
z tej okazji zapraszam do smazenia na patelni Duży uśmiech
a wszystko w imie integracji europejskiej Duży uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz