Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It's Me Again
Trzymamy!!! <_<
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
No i jak poszły egzaminy Michale ??

Mam nadzieję, że dobrze i czasu masz teraz więcej na kolejna płytę Twojego autorstwa...

Swojš drogš po cichu liczyłem na Twoje uczestnictwo na płycie "MiniMax.pl 4", niestety nie ma tam utworów twojego autorstwa...

Powiedz jeszcze, jeœli można wiedzieć, czy wysłałeœ Swojš twórczoœć do Piotra Kaczkowskiego bo nie ma Cię na liœcie nadesłanych płyt "demo" :

http://minimax.info/debiuty/lista-mmpl-4.htm

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Feb 8 2007, 03:16 PM
No i jak poszły egzaminy Michale ??

Mam nadzieję, że dobrze i czasu masz teraz więcej na kolejna płytę Twojego autorstwa...

Swojš drogš po cichu liczyłem na Twoje uczestnictwo na płycie "MiniMax.pl 4", niestety nie ma tam utworów twojego autorstwa...

Powiedz jeszcze, jeœli można wiedzieć, czy wysłałeœ Swojš twórczoœć do Piotra Kaczkowskiego bo nie ma Cię na liœcie nadesłanych płyt "demo" :

http://minimax.info/debiuty/lista-mmpl-4.htm
egzaminy zaliczone - mam dyplom w ręku - dostałem staż, więc teraz troche z czasem gorzej ale wieczorami do rana mam zamiar siedzieć i nagrywać nowš płytę (utwory już skomponowałem, teraz tylko nagrać...).

Co do Pana Kaczkowskiego... kwestia jest taka, że wysłałem mu wszystkie swoje płyty. Bez odezwy. Być może poziom nie ten, nie zadowalajšca jakoœc nagrania lub mierze za wysoko po prostu...
Szkoda... ale tak to jest. Cieszę się z tego, że Wy tego słuchacie i napiszecie miłe słowo o tym. A mógłbym nie mieć i tego.

Pozdrawiam wszystkich, którzy od czasu do czasu "mnie słuchajš".
Odpowiedz
Majkel --> Patrzšc na tę minimaksowš listę - myœlę, że i poziom odpowiedni i jakoœć nagrania odpowiednia - problem musi leżeć gdzieœ indziej.
&quot;Come up and feel the sun
A new morning has begun...&quot;
Odpowiedz
To nie ta muzyczna bajka. MiniMAX pl 4 to zdecydowanie najmocniejsza plyta ze wszystkich które dotychczas sie ukazały. Majkel proponuje zupełnie inne klimaty choć nie znam Jego najnowszego materiału to wiem że to jednak trochę inny muzyczny œwiat. Wydaje mi się że to była myœl przewodnia Piotra K.

ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 9 2007, 08:31 PM
To nie ta muzyczna bajka. MiniMAX pl 4 to zdecydowanie najmocniejsza plyta ze wszystkich które dotychczas sie ukazały. Majkel proponuje zupełnie inne klimaty choć nie znam Jego najnowszego materiału to wiem że to jednak trochę inny muzyczny œwiat. Wydaje mi się że to była myœl przewodnia Piotra K.

ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu
Robsonie - wysłałem Ci płytę, myœlałem, że doszła... byłeœ jednš z pierwszych osób z Forum do której powędrowała wraz z Andrzejem...
Odpowiedz
Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się Smutny To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła. Od razu dałbym Ci znać gdybym tę płytę miał no ale niestety. Jambore też mi wysyłał co nie co i też wtedy nie doszło.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 10 2007, 03:10 PM
Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się Smutny To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła. Od razu dałbym Ci znać gdybym tę płytę miał no ale niestety. Jambore też mi wysyłał co nie co i też wtedy nie doszło.
a teraz rozumiem...

wyœlę w pn także teraz mam nadzieje, że dojdzie...
Odpowiedz
Będę wdzięczny Oczko Sporo dobrego nasłuchałem sie Majkelu o muzyce którš tworzysz tym z większš przyjemnoœciš zapoznam sie z niš Uśmiech Dziękuje.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 10 2007, 05:34 PM
Będę wdzięczny Oczko Sporo dobrego nasłuchałem sie Majkelu o muzyce którš tworzysz tym z większš przyjemnoœciš zapoznam sie z niš Uśmiech Dziękuje.
Czy masz plyte Nostalgiczniej Robsonie? Dawalem Ci ja na Zlocie. Jesli nie masz wysle ja takze.
Odpowiedz
Tę mam Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 11 2007, 02:53 PM
Tę mam Oczko
To dwie pozostałe lecš do Ciebie od jutra Oczko
Odpowiedz
Œwietnie będe wypatrywał. Dzięki wielkie Majkel Oczko
Odpowiedz
Dzięki Michale za info

Cytat:egzaminy zaliczone - mam dyplom w ręku - dostałem staż,

Serdeczne gratulacje - miałem jednak dobre przeczucie Uśmiech

Cytat:Co do Pana Kaczkowskiego... kwestia jest taka, że wysłałem mu wszystkie swoje płyty. Bez odezwy. Być może poziom nie ten, nie zadowalajšca jakoœc nagrania lub mierze za wysoko po prostu...

Zupełnie się z tobš nie zgadzam - poziom przezentowany na płytach jest na pewno porównywalny z Twoim (jeœli nie niższy) i jestem przekonany, że nie to przeważyło o braku twojej kompozycji w zestawie...

Cytat:Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się sad.gif To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła.

Zastanawia mnie brak Michała na liœcie nadesłanych do MiniMax'u płyt - podejrzewam, że było podobnie jak z przesyłkš skierowanš do Robsona. Poczta strajkowała więc paczka przepadła w czeluœciach Urzędów Pocztowych - komu by zależało, żeby nie umieszczać w spisie płyt od Majkela mimo, że dotarły... Michale wyœli proszę jeszcze raz paczkę do Piotra Kaczkowskiego - jestem przekonany, że tym razem się uda !!

Cytat:ale wieczorami do rana mam zamiar siedzieć i nagrywać nowš płytę (utwory już skomponowałem, teraz tylko nagrać...).

Œwiertna wiadomoœć - może zdażysz przed Markiem - było by cudnie Uśmiech

Cytat:ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu

Robsonie zgadzam się z Toba - czwórka zdecydowanie jest najsłabsza ze wszystkich wydanych do tej pory. Brakuje jej takich koni napędowych jak np. "Sarenka" z MiniMax.pl 3... Większoœć utworów nie ma "tego czegoœ" w sobie, mimo ich mocnego charakteru.

Odpowiedz
jestem szczęœliwym posiadaczem płyty
Majk - gratuluję, jest œwietna. Bardzop lubię tytułowy utwór i "Do you ever...", i "Julię". Ale najbardziej podoba mi się "Somewhere life is better". Ma takie fajne, trochę leniwe tempo w pierwszej częœci, i jest taki trochę "niedopowiedziany" Uśmiech
Myœlę że Twoje nagrania mogły by się spodobać Markowi NiedŸwieckiemu i Piotrowi Baronowi. Moze wyœlesz im?
Odpowiedz
Dzięki chłopaki za słowa otuchy i wiary we mnie - czasem i tego zaczyna brakować kiedy coœ się robi i daje w czeluœcia internetu. Macsa - jeœli się uwinę przed Markiem będziesz pierwszym słuchaczem płyty Uśmiech

Mikołaj - tak masz rację Somewhere life is better jest niedopowiedziany. Dobrze to ujšłeœ Uśmiech Ale chyba dzięki temu też lubię ten utwór.
Będę próbować wysyłać dalej do tych Szanownych Panów. Może się pewnego dnia uda. Who knows...

ps. Co do nowej płyty - będzie singiel Uśmiech (soon)
Odpowiedz
Œwietnie Michale !!

Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie !!

Cytat:ps. Co do nowej płyty - będzie singiel smile.gif (soon)

No niech mnie !! Będzie singiel !! Toż to pełny profesjonalizm !!

Duży uśmiech

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by mikołaj@Feb 13 2007, 10:10 PM
jestem szczęœliwym posiadaczem płyty
Majk - gratuluję, jest œwietna. Bardzop lubię tytułowy utwór i "Do you ever...", i "Julię". Ale najbardziej podoba mi się "Somewhere life is better". Ma takie fajne, trochę leniwe tempo w pierwszej częœci, i jest taki trochę "niedopowiedziany" Uśmiech
Myœlę że Twoje nagrania mogły by się spodobać Markowi NiedŸwieckiemu i Piotrowi Baronowi. Moze wyœlesz im?
Mikołaju dlaczego Piotr Baron? To jest Jazzman o ile mnie wiadomoœci moje nie mylš....
Odpowiedz
Piotr Baron jest redaktorem muzycznym w Trójce.
http://www.polskieradio.pl/trojka/ludzie...aspx?id=43
Kiedyœ miał swojš autorskš audycję w niedziele (baardzo fajnš) i prezentował w nich, podobnie jak NiedŸwiedŸ w Markomanii muzykę hmm...jak jš okreslic....no takš soft Uśmiech, taka trochę smooth jazzowš. Teraz ma swój czas antenowy pomiędzy 9 a 12.
Lubi delikatnš muzykę gitarowš, często podkreœla że chciałby umieć na niej grać. Lubi Marka Uśmiech Wydaje mi się że i Jemu i NiedŸwiedziowi może spodobać się Twoja muzyka.
Jeœli wyœlesz, daj znać, będziemy nasłuchiwać radia Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 11 2007, 03:11 PM
Œwietnie będe wypatrywał. Dzięki wielkie Majkel Oczko
Robsonie - Delivered?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości