17.01.2007, 14:11
Trzymamy!!! <_<
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
|
It's Me Again
|
|
17.01.2007, 14:11
Trzymamy!!! <_<
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
08.02.2007, 16:16
No i jak poszły egzaminy Michale ??
Mam nadzieję, że dobrze i czasu masz teraz więcej na kolejna płytę Twojego autorstwa... Swojš drogš po cichu liczyłem na Twoje uczestnictwo na płycie "MiniMax.pl 4", niestety nie ma tam utworów twojego autorstwa... Powiedz jeszcze, jeli można wiedzieć, czy wysłałe Swojš twórczoć do Piotra Kaczkowskiego bo nie ma Cię na licie nadesłanych płyt "demo" : http://minimax.info/debiuty/lista-mmpl-4.htm
09.02.2007, 20:57
Cytat:Originally posted by macsa@Feb 8 2007, 03:16 PMegzaminy zaliczone - mam dyplom w ręku - dostałem staż, więc teraz troche z czasem gorzej ale wieczorami do rana mam zamiar siedzieć i nagrywać nowš płytę (utwory już skomponowałem, teraz tylko nagrać...). Co do Pana Kaczkowskiego... kwestia jest taka, że wysłałem mu wszystkie swoje płyty. Bez odezwy. Być może poziom nie ten, nie zadowalajšca jakoc nagrania lub mierze za wysoko po prostu... Szkoda... ale tak to jest. Cieszę się z tego, że Wy tego słuchacie i napiszecie miłe słowo o tym. A mógłbym nie mieć i tego. Pozdrawiam wszystkich, którzy od czasu do czasu "mnie słuchajš".
09.02.2007, 21:24
Majkel --> Patrzšc na tę minimaksowš listę - mylę, że i poziom odpowiedni i jakoć nagrania odpowiednia - problem musi leżeć gdzie indziej.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
09.02.2007, 21:31
To nie ta muzyczna bajka. MiniMAX pl 4 to zdecydowanie najmocniejsza plyta ze wszystkich które dotychczas sie ukazały. Majkel proponuje zupełnie inne klimaty choć nie znam Jego najnowszego materiału to wiem że to jednak trochę inny muzyczny wiat. Wydaje mi się że to była myl przewodnia Piotra K.
ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
10.02.2007, 13:24
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 9 2007, 08:31 PMRobsonie - wysłałem Ci płytę, mylałem, że doszła... byłe jednš z pierwszych osób z Forum do której powędrowała wraz z Andrzejem...
10.02.2007, 16:10
Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się
To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła. Od razu dałbym Ci znać gdybym tę płytę miał no ale niestety. Jambore też mi wysyłał co nie co i też wtedy nie doszło.
10.02.2007, 18:05
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 10 2007, 03:10 PMa teraz rozumiem... wylę w pn także teraz mam nadzieje, że dojdzie...
10.02.2007, 18:34
Będę wdzięczny
Sporo dobrego nasłuchałem sie Majkelu o muzyce którš tworzysz tym z większš przyjemnociš zapoznam sie z niš Dziękuje.
11.02.2007, 15:40
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 10 2007, 05:34 PMCzy masz plyte Nostalgiczniej Robsonie? Dawalem Ci ja na Zlocie. Jesli nie masz wysle ja takze.
11.02.2007, 15:53
Tę mam
11.02.2007, 16:07
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 11 2007, 02:53 PMTo dwie pozostałe lecš do Ciebie od jutra
11.02.2007, 16:11
wietnie będe wypatrywał. Dzięki wielkie Majkel
13.02.2007, 15:43
Dzięki Michale za info
Cytat:egzaminy zaliczone - mam dyplom w ręku - dostałem staż, Serdeczne gratulacje - miałem jednak dobre przeczucie ![]() Cytat:Co do Pana Kaczkowskiego... kwestia jest taka, że wysłałem mu wszystkie swoje płyty. Bez odezwy. Być może poziom nie ten, nie zadowalajšca jakoc nagrania lub mierze za wysoko po prostu... Zupełnie się z tobš nie zgadzam - poziom przezentowany na płytach jest na pewno porównywalny z Twoim (jeli nie niższy) i jestem przekonany, że nie to przeważyło o braku twojej kompozycji w zestawie... Cytat:Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się sad.gif To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła. Zastanawia mnie brak Michała na licie nadesłanych do MiniMax'u płyt - podejrzewam, że było podobnie jak z przesyłkš skierowanš do Robsona. Poczta strajkowała więc paczka przepadła w czeluciach Urzędów Pocztowych - komu by zależało, żeby nie umieszczać w spisie płyt od Majkela mimo, że dotarły... Michale wyli proszę jeszcze raz paczkę do Piotra Kaczkowskiego - jestem przekonany, że tym razem się uda !! Cytat:ale wieczorami do rana mam zamiar siedzieć i nagrywać nowš płytę (utwory już skomponowałem, teraz tylko nagrać...). wiertna wiadomoć - może zdażysz przed Markiem - było by cudnie ![]() Cytat:ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu Robsonie zgadzam się z Toba - czwórka zdecydowanie jest najsłabsza ze wszystkich wydanych do tej pory. Brakuje jej takich koni napędowych jak np. "Sarenka" z MiniMax.pl 3... Większoć utworów nie ma "tego czego" w sobie, mimo ich mocnego charakteru.
13.02.2007, 23:10
jestem szczęliwym posiadaczem płyty
Majk - gratuluję, jest wietna. Bardzop lubię tytułowy utwór i "Do you ever...", i "Julię". Ale najbardziej podoba mi się "Somewhere life is better". Ma takie fajne, trochę leniwe tempo w pierwszej częci, i jest taki trochę "niedopowiedziany" ![]() Mylę że Twoje nagrania mogły by się spodobać Markowi Niedwieckiemu i Piotrowi Baronowi. Moze wylesz im?
14.02.2007, 10:40
Dzięki chłopaki za słowa otuchy i wiary we mnie - czasem i tego zaczyna brakować kiedy co się robi i daje w czelucia internetu. Macsa - jeli się uwinę przed Markiem będziesz pierwszym słuchaczem płyty
![]() Mikołaj - tak masz rację Somewhere life is better jest niedopowiedziany. Dobrze to ujšłe Ale chyba dzięki temu też lubię ten utwór. Będę próbować wysyłać dalej do tych Szanownych Panów. Może się pewnego dnia uda. Who knows... ps. Co do nowej płyty - będzie singiel (soon)
14.02.2007, 10:44
wietnie Michale !!
Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie !! Cytat:ps. Co do nowej płyty - będzie singiel smile.gif (soon) No niech mnie !! Będzie singiel !! Toż to pełny profesjonalizm !!
14.02.2007, 21:08
Cytat:Originally posted by mikołaj@Feb 13 2007, 10:10 PMMikołaju dlaczego Piotr Baron? To jest Jazzman o ile mnie wiadomoci moje nie mylš....
14.02.2007, 22:59
Piotr Baron jest redaktorem muzycznym w Trójce.
http://www.polskieradio.pl/trojka/ludzie...aspx?id=43 Kiedy miał swojš autorskš audycję w niedziele (baardzo fajnš) i prezentował w nich, podobnie jak Niedwied w Markomanii muzykę hmm...jak jš okreslic....no takš soft , taka trochę smooth jazzowš. Teraz ma swój czas antenowy pomiędzy 9 a 12.Lubi delikatnš muzykę gitarowš, często podkrela że chciałby umieć na niej grać. Lubi Marka Wydaje mi się że i Jemu i Niedwiedziowi może spodobać się Twoja muzyka.Jeli wylesz, daj znać, będziemy nasłuchiwać radia
23.02.2007, 00:07
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 11 2007, 03:11 PMRobsonie - Delivered? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|